Forume Wong Tegal lan Sekitare
Kuranyi maring Juventus ? - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Hobi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=30)
+--- Forum: Olahraga (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=58)
+--- Thread: Kuranyi maring Juventus ? (/showthread.php?tid=619)

Pages: 1 2


Kuranyi maring Juventus ? - banoth - 02-03-2010

Sadurunge njaluk tulung ya,kye dudu go tempat Balang Sendal tifosi hooligan,apa maning bonek melu melu . . .
Kye nyong juventini lagi pada Madan stress karo keadaane juventus sing sempoyongan,dadi aja pada Balang Sendal ya . . . .
Mbeke mau nyong mbuka kuranyi maring juventus terus kyeh juga juve narik kuranyi
ndeleng nane pribe ngonong,apa nko juve tambah hebat?
Pengine tah taun ngarep bisa weruh maen nang liga champion ya . . . .
Trus juga,sapa kyeh sing dadi pelatih e taun ngarep y ?
Komene ta enteni . . .


RE: Kuranyi maring Juventus ? - Barrezta - 02-03-2010

kalem bae neng kene akeh Juventinine termasuk nyonk :cool:

emang lagi jaman baheula kye Juve...manajemen petaora!
wis maca kabar Juve pan tuku Ribery durung??
http://www.goal.com/id-ID/news/784/transfer-pemain/2010/02/27/1809795/juventus-bidik-ribery


RE: Kuranyi maring Juventus ? - banoth - 02-03-2010

Uwis ,
tapi eman eman,esi akeh pemaen enom tok cer,
contoe: giovinco, karo marchisio,Es Teh
truz ws ana diego jg,
setuju kwe managemene di rombak total,
kangen karo juventus sing menangan


RE: Kuranyi maring Juventus ? - Poci - 02-03-2010

Jare benitez pan nyekel juve . .Trus kbare kan kaka pan dituker kurang karo diego.Kue c jare . .Nyong ya juventini keh


RE: Kuranyi maring Juventus ? - Barrezta - 02-03-2010

kweh akeh Juventini neng kene wis oh moci ndisit gagiyan Medang
esih ana siji maning onta arabe Guling-Guling

Ya kuwe sih jarene Sissoko yak, angger bener Benitez maring Juve ya kayane katon sangar oh... :cool:
pokoke sing nglatih kudu nduwe pengalaman jawara neng UCL Horee


RE: Kuranyi maring Juventus ? - banoth - 02-03-2010

Es Teh Pokoke juve taun ngarep kudu luwih bringas ,
ning pan tuku striker jare mas um kabeh,sapa ya?
Mikir
Kae batire amauri,cavani jare pengin maen nang juve,dongen dituku bae ya . . .


RE: Kuranyi maring Juventus ? - Poci - 02-03-2010

Trio liverpool jare ya pan ditarik.Ky Skrtel,Babel,Kuyt.Hobi nemen nginceri pmain tengah kue nyonyane . .


RE: Kuranyi maring Juventus ? - yanu - 02-03-2010

sekalian bae benitez kon maring juve men tambah ancur ... Guling-Guling ........ men liverpool ganti pelatih bae lahh ... kayong ora becus kwe benitez .... ahahahahah


RE: Kuranyi maring Juventus ? - Poci - 02-03-2010

Cavani ya sip kue.Bintang ms depan . .Sisan torres tarik bae,ben liverpool ambrol . .


RE: Kuranyi maring Juventus ? - ibnu19 - 02-03-2010

kuranyi maring juventus pan apa??

marai keder pelatihe tok

sing wis ana bae oh
manajemene sing dirombak