Forume Wong Tegal lan Sekitare
[Video] Spirit Booster - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Inspirasi dan Motivasi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=113)
+--- Thread: [Video] Spirit Booster (/showthread.php?tid=6272)



[Video] Spirit Booster - Elank - 04-12-2010

assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


Trit kiye tertuju terutama kanggo jakwir sing lagi merantau kuliah, mbokan ente-ente lagi pada males sinau, semoga video kiye bisa dadi
penyemangat Josss


http://www.youtube.com/watch?v=-0q9apMIngI


PISS
mbokan posting kiye manfaat monggo::
[Image: 150348_1492275902402_1099152656_31149418_7413259_n.jpg]
di klik sing wujude kaya kiye (neng pojok kanan ngisor trit)
ditunggu sumbangan Klepon aja di balang Balang Sendal yaa Nyengir
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn

monggo ditonton dagangane nyong Es Teh (Click to View)