Forume Wong Tegal lan Sekitare
Tempat Tidur Unik - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: Tempat Tidur Unik (/showthread.php?tid=6368)

Pages: 1 2 3 4


RE: Tempat Tidur Unik - Elank - 08-12-2010

ohh kaya kuwe ya um?? Xixi
nyong ora ngerti sih Xixi
mugane diwarai yaaa Salam sayang


RE: Tempat Tidur Unik - Lala Nisa - 08-12-2010

wah.. pengin sung nduwe sing portable. haha


RE: Tempat Tidur Unik - Elank - 08-12-2010

yauis ohh mba golet bae Xixi
mbokan nemu kan bisa dinggo karo kuliah qeqeqe


RE: Tempat Tidur Unik - mendoan_anget - 09-12-2010

gambare wis tek benerna wis bener daning ora numul maning???

Ngepruk


RE: Tempat Tidur Unik - Elank - 09-12-2010

gambar apa um Xixi
sabar ohh eman2 PCne di gebug kaya kuwe Xixi


RE: Tempat Tidur Unik - ija_inad - 09-12-2010

Hahaha... apik2 ya kiye... joss lah unik'e.. Josss

eh aku melu nambahi kiye kang tempat tidur umum gawean dalam negeri, akeh sing mbutuhna tp dienggone paling mung sedelat..



RE: Tempat Tidur Unik - Elank - 10-12-2010

hhahhahahah Guling-Guling
kuwe tampat tidure um ija inad yaa ? Ngikik maning


RE: Tempat Tidur Unik - ija_inad - 10-12-2010

izz.. kuwe kan wis ana keterangane, tempat tidur umum.. Ngikik maning


RE: Tempat Tidur Unik - ibnu19 - 10-12-2010

kasur burger enak kweh
apamaning angger tangkepane nganggo sing anget2....


RE: Tempat Tidur Unik - ayiep_wawan - 10-12-2010

nambah posisi tidur sing Josss