Forume Wong Tegal lan Sekitare
takon pajeg kendaraan. - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Layanan Masyarakat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Forum: Fasilitas Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=55)
+---- Thread: takon pajeg kendaraan. (/showthread.php?tid=6418)

Pages: 1 2 3


takon pajeg kendaraan. - awank_2582 - 09-12-2010

langsung bae ya jakwir kabeh,kieh nyong pan melu takon yen mbayar pajeg kendaraan utawa perpanjang STNK tapi kendaraan Jakarta lewat kantor SAMSAT kota Tegal bisa belih yah?kan yen kendaraan kabupaten bisa owh mbayare lewat SAMSAT kota Tegal.saiki yen kendaraan plat B/luar kota bisa ora yah,,yen ora bisa,nang tegal ana belih yah penyedia jasa perpanjang pajeg STNk khususe nggo kendaraan luar kota?matursuwun.


RE: takon pajeg kendaraan. - ibnu19 - 09-12-2010

bisa bae,sing penting ana KTP,ana STNK,ana BPKB
angger ana ne STNK karo BPKB tok
KTP ne nembak bae Josss


RE: takon pajeg kendaraan. - tong_enk - 09-12-2010

ndean tah bisa, soale saiki sisteme wis onglen, tapi angger masalah ktp tah mbuh kwe polisine gelem ditembak apa ora, soale neng sa nduwure kasir ana tulisane "tidak menerima uang haram"


RE: takon pajeg kendaraan. - ibnu19 - 09-12-2010

onlen tah onlen,tp maksude dudu go seindonesia
jakarta karo jateng kuwe sejen
pajak kendaraan bermotor mlebu ne pendapatan propinsi jon,dudu negara (ora kayak pajak)

cara terampuh tah ente njajal ngurus disit
bayangkan kerepotan karo duit sing bakale metu

dong kayong andheb plus ribet
nganggo jasa wong bae ya kena
ayem,terima beres


RE: takon pajeg kendaraan. - awank_2582 - 10-12-2010

owh..aya uwe um,dadi ra bisa onglen yakh sing kene.kudu mangkat maring jekarta kieh,yawislah suwun ya um monggo Klepon didahari.


RE: takon pajeg kendaraan. - Man Sukrad - 10-12-2010

Bener kweh jare ibnu. Mulane rega kendaraan plat luar jateng umume luwih murah yen didol nang tegal


RE: takon pajeg kendaraan. - ibnu19 - 10-12-2010

iz....bisa mbayar sing kene,sing penting kelengkapane lengkap Josss

nyong bar sing samsat,nguja takon kweh go ente
klepone oh Ngikik maning


RE: takon pajeg kendaraan. - awank_2582 - 10-12-2010

waduh murah yakh payah kieh ngosek yen Motor Jakarta pan mutasi maring Tegal larang belih yakh...nyabut berkase kira2 nyampe pira kuwe?


RE: takon pajeg kendaraan. - awank_2582 - 10-12-2010

(10-12-2010, 11:38 AM)ibnu19 Wrote: iz....bisa mbayar sing kene,sing penting kelengkapane lengkap Josss

nyong bar sing samsat,nguja takon kweh go ente
klepone oh Ngikik maning

suwun kang Klepon Monggo denak bae. aku lengkap dokumene ,kira 2 mbayare luwih larang apa sesuai pajegke..


RE: takon pajeg kendaraan. - ibnu19 - 10-12-2010

ndean tah sesuai pajek,wong ente lengkap sih ya
langsung mana bae oh ben aja telat
dong pelayanan petugase ora enak
ya ngresula nang Radar Tegal bae ben bos-e maca

sukur-sukur tah suka mutasi
kayane ana gratis/diskon pemutihan apa pimen yah,
program akhir tahun
mau rada ra maca lengkap spanduke sih ampunnnnnn