Forume Wong Tegal lan Sekitare
SMP N 2 Tegal - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Reuni (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Forum: SMP/MTS (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=35)
+---- Thread: SMP N 2 Tegal (/showthread.php?tid=65)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


SMP N 2 Tegal - cylok - 04-12-2009

halo dayike...
kieh nang kene t4 kumpule cah spedagalNyengirD
pan sing esih sekolah nang kono atawa wis lulus jaman kapan pokoke moci bareng ah?! :cezz:

perkenalkan aku cilok luluse taun 2001.:cool:
lg kae jamane sekolahe esih bodol durung ditingkat,saiki tah wis apik nemen. :))

aja kesuwen gagian ah?!! :tongue:


RE: SMP N 2 Tegal - dallband - 07-12-2009

his ente jebule lulusn smp 2 jg y om....
yn inyonge tah lulusn th '91 jamne nt esh umbelen.... NyengirD
jamane nyong mbyen t SMP 2 sering banjir owh,tp enake yn banjir prei sekolahe trs pd adus2an...
mulai jamne nt smpe siki t ndean ws enak y,gedunge ws apik...
y ws owh om....boch2 mantn SMP 2 pd dijaki moci ng kene owh ben rame...
fokoke SMP 2 mangtheb bgt lah....
smg SMP 2 tetep jaya... Fantastic


RE: SMP N 2 Tegal - Barrezta - 07-12-2009

smp 1 sih neng ndi kiye?


nyonk nggoleti mena mene laka jon :((


RE: SMP N 2 Tegal - jablud - 07-12-2009

akhire cilok nduwe batir keh.. ana temapt go mojok..lah kiye ana sing nagis gemboran si barezta pibe kancane laka apa keprimen keh ditulungi ndisit ben meneng.. kayong atine aku dadi melu nggrentes keh


RE: SMP N 2 Tegal - Barrezta - 07-12-2009

sih awit gemiyen cilok ara nduwe batir yah? melasi nemen daning xixixixi


RE: SMP N 2 Tegal - cylok - 08-12-2009

(07-12-2009, 12:21 AM)dallband Wrote: his ente jebule lulusn smp 2 jg y om....
yn inyonge tah lulusn th '91 jamne nt esh umbelen.... NyengirD
jamane nyong mbyen t SMP 2 sering banjir owh,tp enake yn banjir prei sekolahe trs pd adus2an...
mulai jamne nt smpe siki t ndean ws enak y,gedunge ws apik...
y ws owh om....boch2 mantn SMP 2 pd dijaki moci ng kene owh ben rame...
fokoke SMP 2 mangtheb bgt lah....
smg SMP 2 tetep jaya... Fantastic
iya jon, eh sesepuh Ngikik
lah pas jamane aku ya sering banjir koh, tapi dong kelas 1 tok soale kelas sijine aku ubine rendah NyengirD
ya wis tunggu bae ngko diiklanna mrg milis ben moci bareng Nyengir

(07-12-2009, 03:46 AM)Barrezta Wrote: smp 1 sih neng ndi kiye?


nyonk nggoleti mena mene laka jon :((
hiz hiz koen nyasar mana gawe trit dewek oh Ngikik

(07-12-2009, 10:27 AM)jablud Wrote: akhire cilok nduwe batir keh.. ana temapt go mojok..lah kiye ana sing nagis gemboran si barezta pibe kancane laka apa keprimen keh ditulungi ndisit ben meneng.. kayong atine aku dadi melu nggrentes keh
maceme di ebenna bae lah ngko meneng dewek xixi Ngikik


RE: SMP N 2 Tegal - OmSani - 13-12-2009

yuh dinteni kapan moci barenge.....aku se angkatan karo cilok.....


RE: SMP N 2 Tegal - akhdaafif - 14-01-2010

wis ana sing pernah niliki smp 2 saiki?? jare tambah kinclong bae gedunge...


RE: SMP N 2 Tegal - OmSani - 19-01-2010

yoi dong balik kan numpak cireks...
katon mantep gedunge....


RE: SMP N 2 Tegal - laksonoadi - 24-01-2010

sepp...
melu join boss....