Forume Wong Tegal lan Sekitare
keterbukaan di segala aspek - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: keterbukaan di segala aspek (/showthread.php?tid=6534)

Pages: 1 2 3 4 5 6


keterbukaan di segala aspek - ibnu19 - 16-12-2010

[Image: 68100_1526154435644_1288149311_31231341_4873680_n.jpg]


RE: keterbukaan di segala aspek - Elank - 16-12-2010

kiye apa-apanan um ibnu??? qeqeqe


RE: keterbukaan di segala aspek - auzhee - 16-12-2010

kwe sing jejere ndelengi bae, jarene..



RE: keterbukaan di segala aspek - Elank - 16-12-2010

nyong tah radan curiga..
kiye masa kecile um ibnu apa ya??
saking haus akan informasi nganti kabeh pakeane di dol nggo ngenet Guling-Guling Guling-Guling


RE: keterbukaan di segala aspek - auzhee - 16-12-2010

ora jon.. kwe critane um ibnu bar dolanan layangan, eh kudanan (kye kan lg musin udan Ngikik)
trus pan update status "duh aku kehujanan nih.. tiwasan mrg warnet nang tanggane..
eh ora olih mlebu daning OP warnete.. kalah2en klambine di jereng disit ning njaba.. Ngikik maning


RE: keterbukaan di segala aspek - ibnu19 - 16-12-2010

jaman nyong cilik laka warnet oh

pose ne eksotis
ra kalah karo demi moore


RE: keterbukaan di segala aspek - Elank - 16-12-2010

(16-12-2010, 07:25 AM)auzhee Wrote: ora jon.. kwe critane um ibnu bar dolanan layangan, eh kudanan (kye kan lg musin udan Ngikik)
trus pan update status "duh aku kehujanan nih.. tiwasan mrg warnet nang tanggane..
eh ora olih mlebu daning OP warnete.. kalah2en klambine di jereng disit ning njaba.. Ngikik maning

Guling-Guling hahahaha
iya yah ndean..
jangan2 brosinge sing semrawut Xixi

(16-12-2010, 07:28 AM)ibnu19 Wrote: jaman nyong cilik laka warnet oh

pose ne eksotis
ra kalah karo demi moore

kuwe kan warnet sing nganggone pentiung I um Xixi


RE: keterbukaan di segala aspek - wadukepor - 16-12-2010

kiye pimen kang kamsude ?


RE: keterbukaan di segala aspek - masindra - 16-12-2010

Hahaha... nduwure aku keder... Ngikik maning
mesthi gambare urung nyumul... Guling-Guling

Asli kiye gambar kocak nemen..
terus bocahe bisa sante nemen wis..
sebelahe ngileng karo nyengir kayane kuwe... Ngikik
Kiye warnet nang hutan nean... Nyengir


RE: keterbukaan di segala aspek - ayiep_wawan - 16-12-2010

Patak Sendal saru kyeh Rambo