Forume Wong Tegal lan Sekitare
keterbukaan di segala aspek - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: keterbukaan di segala aspek (/showthread.php?tid=6534)

Pages: 1 2 3 4 5 6


RE: keterbukaan di segala aspek - r_furqon - 16-12-2010

Tak edit maning ah ben apik.. Ngikik maning
ora nganggo sotosop (Click to View)



RE: keterbukaan di segala aspek - ibnu19 - 16-12-2010

juara nemen ah editane Josss


RE: keterbukaan di segala aspek - leo_quers - 16-12-2010

(16-12-2010, 03:37 PM)r_furqon Wrote: Tak edit maning ah ben apik.. Ngikik maning
ora nganggo sotosop (Click to View)

daning ning aku ora metu kang furqon....?????arip


RE: keterbukaan di segala aspek - Elank - 16-12-2010

direfresh ohh um Josss
metu koohhh,,


RE: keterbukaan di segala aspek - ayiep_wawan - 16-12-2010

kye laka sing edit bocahe eben ora wuda gembil? arip


RE: keterbukaan di segala aspek - auzhee - 16-12-2010

(16-12-2010, 02:45 PM)Elank Wrote: iyya kweh lagi komen2an karo nyong Xixi

nickname ne sapa? Ngikik maning



RE: keterbukaan di segala aspek - auzhee - 16-12-2010

laaah jebule barang nglinguk wong kiye maning Ngikik maning (Click to View)
PISS


RE: keterbukaan di segala aspek - leo_quers - 16-12-2010

(16-12-2010, 05:47 PM)auzhee Wrote:
laaah jebule barang nglinguk wong kiye maning Ngikik maning (Click to View)
PISS

koplak nemen ahhh...sampe aku ngosek...editane kurang siip kang auzhee....tapi ora apa2 wis dadine RATU (rai tuwa)...Ngikik maning
PISS PISS PISS



RE: keterbukaan di segala aspek - Elank - 16-12-2010

(16-12-2010, 05:21 PM)auzhee Wrote:
(16-12-2010, 02:45 PM)Elank Wrote: iyya kweh lagi komen2an karo nyong Xixi

nickname ne sapa? Ngikik maning

mbuh kelalen sapa.. kayonge ana neng komen trit kiye Xixi


RE: keterbukaan di segala aspek - auzhee - 16-12-2010

(16-12-2010, 05:47 PM)auzhee Wrote:
laaah jebule barang nglinguk wong kiye maning Ngikik maning (Click to View)
PISS

ana sing kenal? Ngikik maning