Forume Wong Tegal lan Sekitare
keterbukaan di segala aspek - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: keterbukaan di segala aspek (/showthread.php?tid=6534)

Pages: 1 2 3 4 5 6


RE: keterbukaan di segala aspek - Elank - 16-12-2010

um kuwe delahi dialog toli apik ohh Xixi
kayong njadag posene Xixi


RE: keterbukaan di segala aspek - auzhee - 16-12-2010

silahkan sing pan nambahi maning Ngikik maning




RE: keterbukaan di segala aspek - r_furqon - 16-12-2010

(16-12-2010, 04:29 PM)ibnu19 Wrote: juara nemen ah editane Josss
nganggo fireworks um.. Ngacir
(16-12-2010, 04:29 PM)leo_quers Wrote: daning ning aku ora metu kang furqon....?????arip
di muat ulang owh gmbare..
(*hosting gratis dadine mbat mbut owh.. PISS)


RE: keterbukaan di segala aspek - r_furqon - 17-12-2010

ngerek
(16-12-2010, 04:59 PM)ayiep_wawan Wrote: kye laka sing edit bocahe eben ora wuda gembil? arip

aku urun kaos oblong kang.. Es Teh



RE: keterbukaan di segala aspek - ayiep_wawan - 17-12-2010

arip sisan tambahi katok'e owh, yen bisa kaose kaos ndopok atw kaos galgil Ngikik


RE: keterbukaan di segala aspek - Elank - 17-12-2010


(17-12-2010, 07:30 AM)r_furqon Wrote: aku urun kaos oblong kang.. Es Teh
hahahahahhha qeqeqe

Josss nemen



RE: keterbukaan di segala aspek - ayiep_wawan - 17-12-2010

(16-12-2010, 05:47 PM)auzhee Wrote:
laaah jebule barang nglinguk wong kiye maning Ngikik maning (Click to View)
PISS


Guling-Guling okky owh ya kwe? qeqeqe


RE: keterbukaan di segala aspek - auzhee - 17-12-2010

iya.. Ngikik maning wis tau weruh?


RE: keterbukaan di segala aspek - ayiep_wawan - 17-12-2010

lagi ultah TCC weruh ji...malah niate pan mangkat bareng Ngikik


RE: keterbukaan di segala aspek - auzhee - 17-12-2010

weruh tok? di sikepan ooh Ngikik maning