Forume Wong Tegal lan Sekitare
bedane boyband korea karo indonesia - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: bedane boyband korea karo indonesia (/showthread.php?tid=6594)

Pages: 1 2 3


bedane boyband korea karo indonesia - dhesy_didoonk - 17-12-2010

kieeh postingan pertamane nyoong, aja digembuyuni yaaakk sedulur. itung" latian aja di Balang Sendal tapi yen bisa Klepon heheheeee

Kieeeeh nyoong goleti nang google, kayong bareng boyband korea lg buuming neng indonesia yaaahh pada melu" tapi kyonngee wagu kie bedane moonggoo

Boyband korea (Click to View)
Boyband korea (Click to View)
Boyband Indonesia alayy (Click to View)
Boyband Indonesia ancur (Click to View)



RE: bedane boyband korea karo indonesia - auzhee - 17-12-2010

kwe spoiler Boyband korea ngederi nemen sih d show malah nge hide Ngukuri batuk


RE: bedane boyband korea karo indonesia - Elank - 17-12-2010

daning ngece Xixi

apapun bentuknya,,, dalam seni itulah mereka Xixi


RE: bedane boyband korea karo indonesia - kauleea - 17-12-2010

wahaha,,,

nyong ngerti perasaane dhesy_didoonk qeqeqe

jawane pan niru korea tapi mesti sing arane niru biasane dihina dina wonk akeh,,
malah dong anuk digawe2 anti fans,,

mendingan panmbelih bae,,,delengna,,
mbokan tah sukses,,



RE: bedane boyband korea karo indonesia - ayiep_wawan - 17-12-2010

Yen ana wong niru2 aliran atw gaya tah jare aku rapapa arip
mbokan malah ngko payu izt, arane selera ya sejen2... Mendem


RE: bedane boyband korea karo indonesia - Pro_T_Lon - 17-12-2010

iya kuwe... Xixi tapi ya arane niru ya aja pada pada nemen lah... di mein khase... mbuh klambine nganggo adat jawa apa liyane.. kayak Klantink kan asli khas indonesia kue...


RE: bedane boyband korea karo indonesia - ibnu19 - 18-12-2010

boyband seka kamboja malah luwih ancur maning
kayak sing dodol arummanis nang SD SD


RE: bedane boyband korea karo indonesia - auzhee - 18-12-2010

kamboja? jalan kamboja apa negara kamboja?
pengen weruh len um Juragane


RE: bedane boyband korea karo indonesia - ayiep_wawan - 18-12-2010

jalan kamboja tah bangsane rifko glonggong owh ji...kwe dudu boyband tp kluban Ngikik maning


RE: bedane boyband korea karo indonesia - Pro_T_Lon - 19-12-2010

kluban tah nggo dipangan beleh? Xixi
sing penting ana iz.... moga baen ora keterusan jiplak lah... gawe dewek.. kayak klantink kan laka sing dijiplak..