Forume Wong Tegal lan Sekitare
(klepon inside) [TAKON] sewa lahan nang tegal - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Layanan Masyarakat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Forum: Informasi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=184)
+---- Thread: (klepon inside) [TAKON] sewa lahan nang tegal (/showthread.php?tid=6674)

Pages: 1 2


(klepon inside) [TAKON] sewa lahan nang tegal - mendoan_anget - 21-12-2010

bocah² TCC sing nyong cintai,,,

nyong pan takon,,, nang tegal sing nyewakna lahan/tanah nang ndi yah???

a. kira² per bulan atawa per tahune pira???
b. ning daerah ndi? (ning bisa daerah tegal kotane)


nyong lagi luruh kyeh... nggo ternak...

sing ora Aja OOT tak ngein Klepon +5

suwun... tak tunggu kyeh kabare...


RE: (klepon inside) [TAKON] sewa lahan nang tegal - kuncen_server - 21-12-2010

Nyong ora ngatri um sebabe wes suwe ora balik,,
mbokan ngisore aku ngatri Es Teh


RE: (klepon inside) [TAKON] sewa lahan nang tegal - Elank - 21-12-2010

adong neng kota tah mbuh um Josss

coba ohh neng daerah kebasen,, neng kono kayong sering weruh bebek..

angger sing kabupaten nemen ya neng daerah gumayun, lebaksiu kwe isine ternak ayam,,

masalah rega nyong ora ngerti um Bingung Kyeh
ya cacak bae ndean luwih rendah saking setengahe sewa umah...


RE: (klepon inside) [TAKON] sewa lahan nang tegal - mendoan_anget - 21-12-2010

aduh ....

um kuncen karo um Elank ora ngarti ya,,,

sing ngarti tempate karo tarife tak ngein Klepon +10 ...

mundak maning kyeh klepone Ngikik maning




RE: (klepon inside) [TAKON] sewa lahan nang tegal - ayiep_wawan - 21-12-2010

ng pacul ana um..,,akeh sing ternka yam...tp masalah biaya tah aku kurang paham kwe...ana sing nyewa tanah, tp kadang ana juga wes karo kandange Josss




RE: (klepon inside) [TAKON] sewa lahan nang tegal - mendoan_anget - 21-12-2010

(21-12-2010, 02:06 PM)ayiep_wawan Wrote: ng pacul ana um..,,akeh sing ternka yam...tp masalah biaya tah aku kurang paham kwe...ana sing nyewa tanah, tp kadang ana juga wes karo kandange Josss

nang pacul ana yiep???

kwe nyewakna lahan???
kira² lahane amba ora???

pacul sing mbangdi???




RE: (klepon inside) [TAKON] sewa lahan nang tegal - ayiep_wawan - 21-12-2010

kadang ana sing nyewakna lahan um.....lahen ya lumayan owh kena go dolanan yeye Es Teh pacul wetan...tp ya kadang wes karo kandange sing pernah go ternak ayam....arip


RE: (klepon inside) [TAKON] sewa lahan nang tegal - mendoan_anget - 21-12-2010

@ayiep : wis karo kandange yiep??? wuiihh... brati kwe khusus nggo nyewakna lahan nggo ternak yah...

pacul wetan sih arane daerah ap??? Maksude apa?


RE: (klepon inside) [TAKON] sewa lahan nang tegal - ayiep_wawan - 21-12-2010

dudu khusus tp ndean karna mbyen go usaha dewek trs saiki wes mulai males dadine disewakna um....arip

Palu2nan desa pacul wetan..perek umahe enyong...


RE: (klepon inside) [TAKON] sewa lahan nang tegal - Elank - 21-12-2010

wis ohh um adong sida ternak ya kirim2 hasile nggo kopdaran TCC mboran Xixi