Forume Wong Tegal lan Sekitare
wes pada weruh superhero pensiun?? - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: wes pada weruh superhero pensiun?? (/showthread.php?tid=672)

Pages: 1 2


wes pada weruh superhero pensiun?? - JedoL - 04-03-2010

mbokata rung pada weruh superhero sing siki wes pensiun,,,
kyeh lah tak wein foto2 ne ....
langsung...
:manuk:

spiderman (Click to View)
wonder woman (Click to View)
optimus prime (Click to View)
ngger apik jaluk Klepon om....
NyengirNyengirNyengir


RE: wes pada weruh superhero pensiun?? - Barrezta - 04-03-2010

mandra'up e endi daning superhero Tegale laka Ngikik


RE: wes pada weruh superhero pensiun?? - vinita_chandani - 04-03-2010

wakakakakaakakakakkaaaakakakakakka

keren" wisss Weee


RE: wes pada weruh superhero pensiun?? - ibnu19 - 04-03-2010

wetenge mlembung kabeh????
ck...ck...ck.....

indikator pensiun=weteng ya???
Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling


RE: wes pada weruh superhero pensiun?? - JedoL - 04-03-2010

(04-03-2010, 01:19 AM)Barrezta Wrote: mandra'up e endi daning superhero Tegale laka Ngikik

ahaha,,,wes tak golet nang gugle tapi laka um....ehheheNyengirNyengir
(04-03-2010, 01:34 AM)vinita_chandani Wrote: wakakakakaakakakakkaaaakakakakakka

keren" wisss Weee

kasih rate nya o0o pin..

biar ada ijo2ne gitu,,,,

Klepon
(04-03-2010, 01:58 AM)ibnu19 Wrote: wetenge mlembung kabeh????
ck...ck...ck.....

indikator pensiun=weteng ya???
Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling

ea umm...wes ra kerja maning siihh...

klo lucu bole di rate donk kang....

minta Klepon


RE: wes pada weruh superhero pensiun?? - Poci - 04-03-2010

gatot kacane endi jon.....loken jawara indo laka?mardiah ora diundang.....Guling-Guling
melu promosi lapak jon....
lapake nyong (Click to View)



RE: wes pada weruh superhero pensiun?? - akhdaafif - 04-03-2010

haahahaha, keyen Guling-Guling


RE: wes pada weruh superhero pensiun?? - JedoL - 04-03-2010

(04-03-2010, 03:46 AM)Poci Wrote: gatot kacane endi jon.....loken jawara indo laka?mardiah ora diundang.....Guling-Guling
melu promosi lapak jon....

ahahah,,,laka sing gatot kaca....
kuwe be olih nemu...
(04-03-2010, 06:00 AM)akhdaafif Wrote: haahahaha, keyen Guling-Guling

ngakak oia kang....
hehehe....ak be pertama ndeleng ngakak...

Guling-GulingGuling-Guling

bagi Klepon o0o0o


RE: wes pada weruh superhero pensiun?? - akhdaafif - 04-03-2010

aja kakehan mangan klepon, ngko enek kowen.... Guling-Guling


RE: wes pada weruh superhero pensiun?? - JedoL - 04-03-2010

asem,,,NangisNangisNangis

urung tau olih siji2 acan keh,,,,

makane wit wingi njaluk klepon,,,

ngelih kang ..... Mangan
ngko dadi ZombieZombieZombieZombieZombie