Forume Wong Tegal lan Sekitare
Gampange olih A nang kuliah - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Curhat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Thread: Gampange olih A nang kuliah (/showthread.php?tid=682)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7


Gampange olih A nang kuliah - Poci - 04-03-2010

Assalamualaikum...

Sedurunge ngapurane mbokan salah kamar....kie menyangkut pendidikan,curhat juga...


sekian sdulur,mbokan ana kesalahan ngapurane.....mbokan pan mein Klepon monggo tak terima dengan senang hati.....NyikepNyikep

Wassalam....Ngacir


RE: Gampange olih A nang kuliah - laksonoadi - 04-03-2010

kuwe ta dari sisi pandang ente owh...
beasiswa kuwe macem2 le..
kriteriane juga macem2.,,,
kadang pan ngomong pimen...??
wis ana peluang,,,
tapi bocah sing donge bisa oleh ora gelem ngusahakna,,
esih ana alasan liyane juga...

sing penting ta khusnuddzon baen,,,
aja mikir sing ora2...
:) :)

kiye tak pindah neng curhat baen,,,


RE: Gampange olih A nang kuliah - Poci - 04-03-2010

okeh kang....

tapi nyong melas maring sing ora nduwe loh mas,misale kepleset,IPK mudun,ora bisa jukut SP,ya otomatis ora entuk beasiswa belih?Nangis


RE: Gampange olih A nang kuliah - laksonoadi - 04-03-2010

(04-03-2010, 02:15 PM)Poci Wrote: okeh kang....

tapi nyong melas maring sing ora nduwe loh mas,misale kepleset,IPK mudun,ora bisa jukut SP,ya otomatis ora entuk beasiswa belih?Nangis

mikire aja SP baen,,
kuliah sing bener owh!!!!

kae deleng sutimin apip..
saiki bisa neng arab,,,

aja ngandalna SP jhon!!!
kuliah ya kuliah,,
ari ora sanggup bagi waktu aja galgil,,
kecuali mepet emang kebutuhan...

alhamdulillah aku ya tanpa sp bisa lulus cumlaude...
intine konsen neng kuliahe...
wokeh..

ari ente melas kamben kancamu,,
ya digawe pimen endah jeli/atawa ngeh bahwa peluan kuwe ana..


RE: Gampange olih A nang kuliah - Poci - 04-03-2010

kaya kie ya kang...nang kene,ana beberapa dosen sing 'gatel' dadi asale nang matane katon apik (terutama wadon) langsung olih A,nah,sing katone elek cuil bae (ana sing dendam/niteni) langsung baen nasib berkata lain....kita berusaha dosen yang sok menentukan....pengalaman kie mas....Nangis


RE: Gampange olih A nang kuliah - laksonoadi - 04-03-2010

nyong takon owh...
ari bocahe emang pinter nilene pimen???


RE: Gampange olih A nang kuliah - JedoL - 04-03-2010

(04-03-2010, 03:06 PM)laksonoadi Wrote: nyong takon owh...
ari bocahe emang pinter nilene pimen???

ngger ayu pinter nile ne wes jelas entuk A di tambah ++ pula da mahasiswi nya tu kang....iya?? NgilerNgilerNgiler

tapi ngger pinter tah ya mesti olih A isa lah jare ak,,,

sing dadi masalah mungki wes elek goblok pula...
wkaowkaokwo NgguyuNgguyuNgguyu


RE: Gampange olih A nang kuliah - Poci - 04-03-2010

durung pada weruh si ya.....ari bocah emang pinter tanpa SP,A ne ora terlalu akeh kang..nyong wis weruhi..


RE: Gampange olih A nang kuliah - akhdaafif - 04-03-2010

ya sinau kang. urip priatin. gusti Allah ora sare ka. yen nt istiqomah, ndilalah rejeki kuwe ya teka dewek. mbuh kweh. ujug2 ana bae...


RE: Gampange olih A nang kuliah - Poci - 04-03-2010

amin amin amin amin Y Allah.....AminAminAmin