Forume Wong Tegal lan Sekitare
Gampange olih A nang kuliah - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Curhat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Thread: Gampange olih A nang kuliah (/showthread.php?tid=682)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7


RE: Gampange olih A nang kuliah - JedoL - 04-03-2010

nah,,kaya kuwe akhire sadar kan!?

mulane dadi bocah sing sregep sinaune tong....
aja ngecewakna wong tuwa...
golet duit kuwe angel....

lebay mode:ON

Palu2nanPalu2nanPalu2nanPalu2nan


RE: Gampange olih A nang kuliah - Barrezta - 04-03-2010

salah kwe persepsine :cool:
wong kuliah aja luruh nile, luruh ilmu baen...
ya emang nile kwe penting, tapi wis pada ngerti ndean oh, jaman saiki nile akeh sing ora sesuai karo ilmu ato prestasine..

sekian bae lah Isin nemen


RE: Gampange olih A nang kuliah - vinita_chandani - 05-03-2010

bener kuwe jare mas barrezzz......hohohohohohohoho

pan apa kuliah nilene A kabeh tapi penerapan e plonga plongo kaya ketek di tulup Weee


RE: Gampange olih A nang kuliah - JedoL - 05-03-2010

keh,,pan nile ne kaya apa,,,
pan ilmune sing di olihna kaya apa,,,
tapi ngger nganggur ya pada bae goroh....Guling-Guling

sing penting dadi wong kan kudu isa manfangat go wong liyane,,,tapi ngger ora duwe duit pime kon pan dadi manfaangat???:cool::cool:

bahasane keren keh dina kiye...


RE: Gampange olih A nang kuliah - Barrezta - 05-03-2010

nganggur tah kowene bae sing ora gelem menyat luruh gawean Guling-Guling


RE: Gampange olih A nang kuliah - JedoL - 05-03-2010

yak,,,loken dadi nyong sasarane???

RamboRamboRambo
dongaknane kaya kuwe sung tega nmen...
NangisNangisNangis


RE: Gampange olih A nang kuliah - Jaka Tarub - 05-03-2010

pengin nilai A?
gampang banget kweh carane ? :cool:
aja pernah olih nilai B, C, D, E, pasti nilaine koen A, dijamin Asli kyeh Guling-Guling


RE: Gampange olih A nang kuliah - JedoL - 05-03-2010

ngawag nemen keh saran e,,,

kuwe tah karuan,,tapi pime carane ngger ana kasus kaya kuwe.,.,

RamboRamboRambo


RE: Gampange olih A nang kuliah - laksonoadi - 05-03-2010

jareku ta intine ana kesempatan/peluang
sing bisa njukut peluang kuwe sing menang...

dadi sing arane informasi dadi larang nemen,,
kaya kiye misale,,
aku ndisit smt siji ana beasiswa juga,,
tapi emang sing ngerti segelintir,,
sing oleh ya sing mapan,,
gara2 sing mapan mau ngerti ana infone
syarat ya memenuhi,,

nah aku syarat memenuhi tapi ra ngerti posisi ya resiko..
dadine ora oleh,,

dadi ari ngomong mampu ra mampu,,
balik maning maring artine beasiswa bae boy,.,
monggo diterjemahna bea-siswa kuwe apa..
ana hub karo sing ora mampu beleh???


RE: Gampange olih A nang kuliah - Poci - 05-03-2010

menurut nyong ya,beasiswa kue nggo mahasiswa berprestasi trus ya madan kurang...lha wis mobile trek,bis (saking sugihe sih) olih beasiswa tah nggo tuku cilok tok paling....
(05-03-2010, 07:53 AM)Jaka Tarub Wrote: pengin nilai A?
gampang banget kweh carane ? :cool:
aja pernah olih nilai B, C, D, E, pasti nilaine koen A, dijamin Asli kyeh Guling-Guling

ana jib werna kuning....