Forume Wong Tegal lan Sekitare
Gampange olih A nang kuliah - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Curhat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Thread: Gampange olih A nang kuliah (/showthread.php?tid=682)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7


RE: Gampange olih A nang kuliah - JedoL - 07-03-2010

wkoakwa.,.,.Guling-Guling
bisane pada ora ngarti bhsa jawa siihh???
pada sinau nang ndi pada?? Syok nemen


RE: Gampange olih A nang kuliah - ilman - 07-03-2010

sepakat, yanu be nyesel pas kuliah biyen jarang sinau mempeng, meskipun bisa "lolos" sih, saiki ana uwong ngomong-ngomong mbahas topik-topik penting aku ora patia nyambungNgukuri batukNgguyu

sepakat karo apip & adi, manajemen waktu (aja dolanan baePalu2nan), karo ndonga itu yang utama

selamat belajar (nyong be lagi belajar,ngesuk UTS jon hihihihi)
Josss


RE: Gampange olih A nang kuliah - JedoL - 07-03-2010

kuweehhh,,,aja postingan terus nang TCC Xixi
ngko malah klalen sinau karo donga ne...

pizzzz....


RE: Gampange olih A nang kuliah - blue_oushiza89 - 07-03-2010

(06-03-2010, 09:14 AM)laksonoadi Wrote: yawes lah...
lanjut kuliahe sing pada bener...
tak dongakna aku sukses,,,
dadi ngko ente pada bisa kerja karo aku,,


kapan kye suksese... ditunggu yakz...


Josss


RE: Gampange olih A nang kuliah - Barrezta - 08-03-2010

wis oh aja pada ngruntah akeh2... Awas kowen!

balik maning maring sing bahas Ngetik


RE: Gampange olih A nang kuliah - mahar_6743 - 08-03-2010

wah..

berat ya mbing,,

emang pandangane wong siji karo wong liyane mesti berbeda, apa maning soal kaya kue.


aku koment yaw,,


sing penting dwek sinau... aja ndeleng kanan kiri disit ngger pan sinau dewek,, lha ngger wis isa, karo wis sinau, tembe ndeleng karo kanca sing pengin njaluk disinau ni., eben tambah ilmune,,

jare aku, ente mulai bagi2 ilmu ente, isa seka ngajari adik kelas, kanca, ato seka TCC kie,, dadine akeh ilmu ente sing di bagi, ente juga pasti luwih akeh olih ilmune...

semangatz kuliah ya mbing,, delat maning lulus kan??


RE: Gampange olih A nang kuliah - blue_oushiza89 - 08-03-2010

(08-03-2010, 12:47 AM)mahar_6743 Wrote: wah..

berat ya mbing,,

emang pandangane wong siji karo wong liyane mesti berbeda, apa maning soal kaya kue.


aku koment yaw,,


sing penting dwek sinau... aja ndeleng kanan kiri disit ngger pan sinau dewek,, lha ngger wis isa, karo wis sinau, tembe ndeleng karo kanca sing pengin njaluk disinau ni., eben tambah ilmune,,

jare aku, ente mulai bagi2 ilmu ente, isa seka ngajari adik kelas, kanca, ato seka TCC kie,, dadine akeh ilmu ente sing di bagi, ente juga pasti luwih akeh olih ilmune...

semangatz kuliah ya mbing,, delat maning lulus kan??

ngeri keh....

ana sing bisa ora????

...................................

Josss Josss


RE: Gampange olih A nang kuliah - JedoL - 08-03-2010

brati kan intine jare maang,,dewek duwe ilmu sing akeh tapi aja nggo dewek oya ang??
dubagi2 kan ben ilmu kuwe dadi manfangat


RE: Gampange olih A nang kuliah - Poci - 08-03-2010

angger bagi2 ilmu tah mestine lah...kue kan arane curhat ya ska sudut pandange nyong o jon...

intine,sing tak deleng apa anane kaya kue...nyong wis tau mbahas soal kiye karo kanca2 1 jurusan.jare memang ngrasakna gampang nemen loh...


RE: Gampange olih A nang kuliah - mahar_6743 - 08-03-2010

@DYaz,,, : isa yaz... kabeh2 isa kok.,.. coba ngajari titik2 ndisit.. mengko ya dadi tambah akeh sing dibahas,,

@edo : bener do.. lha kaya kue.. bener.. :sip:

@ kambing : iya mbing,, ente emang bener, lagi curhat, aku kan koment nang curhat mu,,,