Forume Wong Tegal lan Sekitare
5959 - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: 5959 (/showthread.php?tid=683)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7


5959 - laksonoadi - 04-03-2010

kiyeh sing unik seka njerone forum kiye maning....

[Image: 5176505_c1ac255df9755a271f4ee653566cfe83.jpg]

angka 5959 nggo postingan sing wis terjamah,,,
tuli angkane nyong 33...
Girang nemenGirang nemenGirang nemen


RE: 5959 - masindra - 04-03-2010

Senenge angka telu... Mengko bojone telu juga??
Ngikik Ngikik Ngikik


RE: 5959 - laksonoadi - 04-03-2010

aja owh...
siji baen,,,
tapi ana hubungane karo telu ya ora papa...
misale anak nomer telu...
apa ngko anake nyong telu..
Girang nemen Girang nemen


RE: 5959 - Poci - 04-03-2010

wakakakakakaka...ana jenenge nyong...kue jedol eksis nemen ya mampang nang ngarep dewek...kaya jupiter z bae....Guling-Guling


RE: 5959 - akhdaafif - 04-03-2010

kaya bakul togel sih, senenge ndelengi angka Guling-Guling


RE: 5959 - Barrezta - 04-03-2010

no anger nugel gambar madan bener, kae arane nyonk ilang buntute Awas kowen!


RE: 5959 - Poci - 04-03-2010

(04-03-2010, 05:58 PM)Barrezta Wrote: no anger nugel gambar madan bener, kae arane nyonk ilang buntute Awas kowen!

wkwkwkwk Guling-Guling ana sing ora trima......


RE: 5959 - JedoL - 04-03-2010

kae tulisan nang ngarep dewek sapa sih??
kayong pentol nemen isa dadi top 10 sing paling nomer 1......

:cool::cool::cool::cool::cool::cool:


RE: 5959 - Poci - 04-03-2010

wkwkwkwkkwkwkwkwkwkwkw....
ajib ah....nembe 2 dina wis dadi dayik.....Guling-Guling


RE: 5959 - JedoL - 04-03-2010

waakaka,,,ak ya ora sadar mbing...
mung kasih2 inpo karo bales2i postingan,,,
karo mein2 suwun,,,,
ahahah.,.,Guling-Guling