Forume Wong Tegal lan Sekitare
5959 - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: 5959 (/showthread.php?tid=683)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7


RE: 5959 - akhdaafif - 05-03-2010

selamat wis dadi dayik kang... Nyengir


RE: 5959 - JedoL - 05-03-2010

ahaha,,,bar dayik apa kang??
pengen ndeleng urutan2 e nang ndi yah??
:cool::cool:


RE: 5959 - vinita_chandani - 05-03-2010

http://forum.tegalcyber.web.id/showthread.php?tid=140


RE: 5959 - JedoL - 05-03-2010

tara rengkyu ya pin,,

dengaren eman...tapi ora tau mein klepon...
weeeeee.....


RE: 5959 - vinita_chandani - 05-03-2010

wakakakakakkakaka

ben ah =p

danteri kfc tuli o maring kos ku =))


RE: 5959 - JedoL - 05-03-2010

mangan bareng bae lah,,,

bisane bahas kfc pime ceritane??

kuwe sing nang ngarep dewek mau sapa kuwe,,,top 10 oia...


RE: 5959 - vinita_chandani - 05-03-2010

wakakaakakakaka

ywes mangan bareng...aku samperi ooo =))

sapa sing top 10???mksd e?


RE: 5959 - JedoL - 05-03-2010

sing top 10 nomer 1 sapa kwe???deleng o0o.,.,

siki be masih saya pegang...:cool::cool:


RE: 5959 - vinita_chandani - 05-03-2010

lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...bsa kayong bangga nemen wessss.....~_~


RE: 5959 - JedoL - 05-03-2010

iya wes iya,,,mentang2 dadi momod,,

kaya kuwe ora membanggakan,,,
asline sing nakal kowen keh pin...RamboRambo