Forume Wong Tegal lan Sekitare
5959 - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: 5959 (/showthread.php?tid=683)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7


RE: 5959 - Poci - 06-03-2010

(06-03-2010, 03:13 AM)akhdaafif Wrote: hahaha, ya wis. sing pan mein klepon, ya monggoh. sing pan ngajak2i ben mein klepon maring deweke ya monggoh. nggo hukum pasar kayonge luwih enak. yen ajakane nt payu,ya bakal ana sing mein klepon. yen ngko malah laka, ya berarti memang pasar pengene ngonong. diterima bae kang. adil oh ya? Nyengir

seumur umur nembe 1 tok sing mein klepon kang....timine durung kueh....Amin <= bar kie darmone ngamuk2,lapakke nyong dibuang nang tong sampah,id poci di ban....Nangis


RE: 5959 - laksonoadi - 06-03-2010

berarti emang kurang kuweh dodolane..
standare suwun be angel...
wkwkkwkwk...

gawe lapak sing bisa wong nggawe suwun ndisit jhon!!


RE: 5959 - Poci - 06-03-2010

(06-03-2010, 09:17 AM)laksonoadi Wrote: berarti emang kurang kuweh dodolane..
standare suwun be angel...
wkwkkwkwk...

gawe lapak sing bisa wong nggawe suwun ndisit jhon!!

yaher kang...tak tokna juruse nyong.....NyengirNyengir


RE: 5959 - JedoL - 06-03-2010

kweh,,,diobral bae dagangan e...
ning ora karo putu,,,Guling-Guling


RE: 5959 - Poci - 06-03-2010

keh melu share gambar apik maning....
angka 222 (Click to View)
angka 100 (Click to View)



RE: 5959 - JedoL - 06-03-2010

ngko kyehh,,angkane ak rung metu,,,
muga ne ak posting terus ben nganti metu,,,asem suwe yah...
Ngukuri batuk


RE: 5959 - JedoL - 07-03-2010

apik maning keehhh....
dari TCC....
postingan e (Click to View)



RE: 5959 - Poci - 08-03-2010

sapa kue sing top poster.....Girang nemenGirang nemen

nyong esih ana keh....


RE: 5959 - JedoL - 08-03-2010

waowkoak,,,top poster wes sungkan siki,,
soale kbanyakan obrolan dadi OOT...
melas sing duwe thread...


RE: 5959 - laksonoadi - 16-03-2010

[Image: s4t8u8.png][Image: f4n492.png][Image: 15pms69.png]