Forume Wong Tegal lan Sekitare
5959 - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: 5959 (/showthread.php?tid=683)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7


RE: 5959 - JedoL - 16-03-2010

asem,,apik nemen angkane,,,
ak kapan kweh?? Mbayangna


RE: 5959 - laksonoadi - 17-03-2010

selamat nggo sodara imunk sing wis dadi member ke 444 (maune 4444)

[Image: 2wcl75k.jpg]


RE: 5959 - Barrezta - 17-03-2010

selamat imunk... salaman

no ora salah kwe jumlah member sing diketik? Ngikik


RE: 5959 - laksonoadi - 18-03-2010

kyeh ternyata postingan TCC wis ngedek sing ke 9999
[Image: r05np2.png]


RE: 5959 - laksonoadi - 18-03-2010

ari kiye sing 10001...
manteb beleh..???
[Image: e8s9qt.png]


RE: 5959 - Poci - 18-03-2010

wih...edan kili ah....kejar 2000 um...XixiNgacir tak rewangi wis..


RE: 5959 - JedoL - 18-03-2010

wedang kili....
postingan e wes dadi uwa kuwe???
apa aja2 wes ngoyod???


RE: 5959 - Poci - 18-03-2010

jaba CidoL di delete dadi kelong pira ya kue?Mikirqeqeqe


RE: 5959 - laksonoadi - 20-03-2010

nembe weruh sing OL luwih seka sehalaman...

[Image: 2jbo781.jpg]


RE: 5959 - anyamuk - 20-03-2010

alhamdulillaaaaahhhhhhhhh hahaha semoga ngesuk2 luwih akeh maning. aaaaaaamin