Forume Wong Tegal lan Sekitare
5959 - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: 5959 (/showthread.php?tid=683)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7


RE: 5959 - Barrezta - 20-03-2010

iya kuwe nyonk nembe weruh sing onlen nganti rong pej... yuh tingkatna maning Girang nemen


RE: 5959 - JedoL - 21-03-2010

wedang kuli.,....
asem ak ora isa OL siihh,,,sem tenan keh,,,


RE: 5959 - laksonoadi - 21-03-2010

[Image: 1hs6io.jpg]

kiye wis 888 thread sing digawe...
manteb sung


RE: 5959 - JedoL - 21-03-2010

edan kili,,kemajuan yang cukup pesat ya umm,,
moga2 tambah gede bae terus,,,amin..

aja sungkan2 kirim kritik saran e ya...


RE: 5959 - laksonoadi - 21-03-2010

[Image: 33djw5t.jpg]


RE: 5959 - Jaka Tarub - 21-03-2010

03030404 angka sing kudu dieling :cool:
aja sampe klalen Ngguyu