Forume Wong Tegal lan Sekitare
Khusus Nggo Elank karo Okky - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Pengumuman (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Khusus Nggo Elank karo Okky (/showthread.php?tid=7016)

Pages: 1 2


Khusus Nggo Elank karo Okky - akhdaafif - 06-01-2011

Member liyane sing ora berkepentingan, terkecuali Elank karo Okky karo modod menduwur nganti sesepuh, ora olih komen ning kene.
Sing tak larang, tapi komen, siap2 nerima sandal 100 sing aku. Mbuh mbokan sutimin, sudarmo karo modod pan melu2 nyendal, ya monggoh....

Nyong ndeleng ng profile Elank karo Okky, ka malah pada patak-patakan sendal. Donge ana apa? Nyong wis ngelingna Elank, xXx, karo mendoan_anget terkait karo ana dugaan barter-barteran klepon sing ora logis.

Tapi barang tak buka maning TCC, ternyata malah Okky karo Elank ana samplong-samplongan sandal. Si Elank nganti -115. Si Okky nganti -3.

Kuwe donge maksude pimen? Coba dijelasna ning kene. Dirampungna apik2. Forum digawe ben pada enake ka yah, malah pada ribut kaya kuwe. Melas oh karo sing wis ngerintis kiye forum

Tak tunggu klarifikasi masing2 ning kene....


RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - Okky_hatake - 06-01-2011

Lha kue niate aq blang sendal go pringatan mrg elank karo xXx ben ora barter2an maning. .hee di samplong malah balik nyamplong. . Aq pertama nyamplong elank 13 bocahe nyamplong aq 15 ya wes tak samplong maning. ...Wong emosi si ya.... Ngacir


RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - Elank - 06-01-2011

nyong mung pan mbalekna sendale um okky um Josss
nyong bingung bisane di nein sendal, laka peringatan komen ndipit mbuh apa Bingung Kyeh
angger mangke dibusek ya nyong melu mbusek Josss

ngapunten Melu bae


RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - Elank - 06-01-2011

1 maning Josss

nuwunsewu kayane neng TCC ana budaya, aja sungkan wadul,
lah dadine kudune ad0ng ana kasus wadul maring berwenang beleh? Salam sayang

lah nyong welkam dikomen um apip, dinein penjelasan sing detel Josss
ujug2 d sndal bingung beleh um? Bingung Kyeh


RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - Pro_T_Lon - 06-01-2011

ngene loh kang elank.. aku ngecek klepon nang ente, sisine barteran karo xXx... niate sih apik, tapi aja saling barter.... ora mung nang kene tok kang... barter kayak kue tanpa ana sesuatu sing emang prestasine member TIDAK DIBENARKAN...

kayak kue kang.. Es Teh

pertamane kang okky pan ngelingna kang elank aja barter2an klepon....
terus malah gadi barteran sendal?
monggo di jukut maning, aja nganti ana sing di rugikan cuma karena emosi...



RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - ibnu19 - 06-01-2011

sing cerdas sing manfaat
mengko angger dikandhani,monine galak-galak
dijorna ya kayong beleh pantes
nang kene guyon olih,
tp dudu malah dadi nyrenges nganti ra ngerti unggah-ungguh


RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - Elank - 06-01-2011

terserah wis.. nyong juga ora ngrasa barteran

nuwundaripada nyrimbedi monggo akun elank dibumihanguskan Josss


RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - Elank - 06-01-2011

nyong kaget bae ujug2 olih sendal..

sepurane...

gud luck TCC Es Teh


RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - Pro_T_Lon - 06-01-2011

iz,,, ora kayak kue kang.... ganing langsung kayak kue,,,, dibicarakan kan apik kang... Es Teh nganggo kepala dingin... bocah2 TCC juga dong ana masalah ya dibicarakan... ora main banned apa bumihanguskan kayak kue

dong seka aku sih kang elank entuk seka xXx terus , n xXx njaluk barter....
yawez,, sing pnting aja diulang bae maning.... dewek pada pada menungsa,, salahpaham biasa,,, sing penting aja nganti gontok gontokan ora jelas...

Ditunggu kontribusine maning kang elank. ngesuk Dicabut sendale kabeh karo sing bersangkutan yak


RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - Elank - 06-01-2011

aja ngesuk saiki be mangkat um Josss

suwun ya wis gawe forum sing gawe nyong krasan Josss