Forume Wong Tegal lan Sekitare
[DODOL]Buku USM STAN 2011 - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Bisnis (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=161)
+---- Forum: Jual Beli (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=11)
+----- Forum: Jual (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=19)
+----- Thread: [DODOL]Buku USM STAN 2011 (/showthread.php?tid=7120)

Pages: 1 2 3 4


RE: [DODOL] Buku USM STAN 2011 - Elank - 27-01-2011

maturnuwun um darma uwis mampir Josss

sugeng enjang sedulur ngerek


RE: [DODOL] Buku USM STAN 2011 - a1-bledhoz - 29-01-2011

PM nett
cod neng ndi?
nyong pengen manjing STAN kyeh...
doakna mlebu yak...


RE: [DODOL] Buku USM STAN 2011 - Elank - 29-01-2011

oke um Josss

PM sent Josss

sugeng enjang ngerek

sugeng enjang sedaya ngerek

sugeng siang sedulur ngerek

sugeng sonten sedulur ngerek

yuh ditumbas
mung 30 ewu



RE: [DODOL] Buku USM STAN 2011 - Pro_T_Lon - 31-01-2011

wez promo maring sekolah2 um?


RE: [DODOL] Buku USM STAN 2011 - Elank - 31-01-2011

ohh tidak bisa Nyengir

eben kuwe nggo IST bae Es Teh

nyong pan lewat maya bae um Josss
eben bisa berjalan berdampingan Josss

SUGENG ENJANG SEDULUR :KEREK:

"Guide Book SUKSES USM STAN 2011"
regane mung 30 ewu Josss

Update Inpoh:

**READY STOCK NOW**
@ UJANG COPY CENTER

RP 30.000



RE: [DODOL]Buku USM STAN 2011 - Elank - 05-02-2011

Sugeng Enjang Josss

HAPPY WEEKEND ngerek

yuh minggu - minggu enake tuku buku ngerek

murah kah mung 30 ewu Josss


RE: [DODOL]Buku USM STAN 2011 - Elank - 08-02-2011

nambah testi maning saking sing wis tuku ngerek

[Image: 181949_110317989042910_100001941285208_8...6806_n.jpg]


RE: [DODOL]Buku USM STAN 2011 - Elank - 14-02-2011

setelah sekian lama ora ngerek yuh saiki ngerek maning

sugeng enjang sedulur Es Teh


RE: [DODOL]Buku USM STAN 2011 - Elank - 18-02-2011

update ngerek bukti pengirimane kyeh um Josss
nggo sing di luar tegal


[Image: 184265_112816642126378_100001941285208_1...5156_n.jpg]


RE: [DODOL]Buku USM STAN 2011 - Elank - 19-02-2011

ngerek untuk weekend Josss