Forume Wong Tegal lan Sekitare
Manisnya Kopi Asin - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Inspirasi dan Motivasi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=113)
+--- Thread: Manisnya Kopi Asin (/showthread.php?tid=7129)

Pages: 1 2


RE: Kopi Asin - Elank - 20-01-2011

aduh nyong SM malah ketinggalan berita Ngikik maning
maturnuwun sing wis pada komeng Josss

(20-01-2011, 01:35 PM)auzhee Wrote: kopi asin enak izh um Nginung

enak?? emange pimen rasane um ?? Ngikik maning

_________________________________________________________________________________
(20-01-2011, 01:52 PM)ayiep_wawan Wrote: Luwih enak kopi darat ji Nginung

ceritane Josss meong ah... Suwun um

sami sami um Josss


_________________________________________________________________________________
(20-01-2011, 02:25 PM)ajoen Wrote: daning aku ora mudeng ya ? maksude apa ya ? Ngikik

intine aja nggorohi lah kaya kuwe um Josss
bisa fatal akibate Ngikik maning


_________________________________________________________________________________
(20-01-2011, 04:41 PM)ajie Wrote:
(20-01-2011, 08:08 AM)Elank Wrote:

elank aja nge junk iz, Balang Sendal

comment : ceritane apik juga, tapi ora mendidik iz, nggorohi wong qeqeqe

ora ngejang ish mung pan promosi Xixi
ngapurane ya Melu bae


RE: Kopi Asin - ibnu19 - 20-01-2011

cobain dulu ya kakak Josss


RE: Kopi Asin - Elank - 20-01-2011

iya om monggo kopi anget Sembur Ngopi


RE: Manisnya Kopi Asin - ajie - 20-01-2011

btw kie dopokane um elank dewek donge promosi ne di dadek na se post bae oh Ngikik maning

tapi wis terlanjur ding Ngikik maning

aku nembe keh eksperimen kopi asin, rasane mblandrang mblandrang qeqeqe


RE: Manisnya Kopi Asin - auzhee - 21-01-2011

^ kentir Guling-Guling
uyahe aja kakehen, sa-cimit bae
*asin sing tak maksud = gurih, ora kakehan uyah Xixi


RE: Manisnya Kopi Asin - Elank - 21-01-2011

(20-01-2011, 11:54 PM)ajie Wrote: btw kie dopokane um elank dewek donge promosi ne di dadek na se post bae oh Ngikik maning

tapi wis terlanjur ding Ngikik maning

aku nembe keh eksperimen kopi asin, rasane mblandrang mblandrang qeqeqe

uwis kedawan um trite Ngikik maning
wes ora bisa nambah maning Xixi


dih niat nemen sih nganti dicacak anapa Guling-Guling


(21-01-2011, 08:18 AM)auzhee Wrote: ^ kentir Guling-Guling
uyahe aja kakehen, sa-cimit bae
*asin sing tak maksud = gurih, ora kakehan uyah Xixi

yuh pada nginung kopi asing Ngopi Ngikik maning


RE: Manisnya Kopi Asin - Hasbie - 09-01-2012

inspiratif... Fantastic
kerek ah... kena nggo wawasan sing liane ngerek


RE: Manisnya Kopi Asin - Trojan Horse - 09-01-2012

Sejak duLu beginiLah cinta,, Deritanya sangat Asin Kejem ah..


RE: Manisnya Kopi Asin - Elank - 11-01-2012

yah disini hikmahnya komunikasi itu sangatlah penting Josss