Forume Wong Tegal lan Sekitare
ATI-ATI yen metu bengi-bengi - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Lawakan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Thread: ATI-ATI yen metu bengi-bengi (/showthread.php?tid=7136)

Pages: 1 2


ATI-ATI yen metu bengi-bengi - um_tanyu - 21-01-2011

sedulur-sedulur, kyeh sekedar inpo yah,
saiki ente kudau ati-ati ya yen metu bengi2, soale kya ana kejadian sing medeni nemen sung, wingi bengi neng daerah slawi ditemukena korban MUTILASI, namane Marta. si Marta kye awake ditugel-tugel nganti 8 potongan Syok nemenngosek

saiki sih polisi wis bisa nemukena identitas asline si MArta...
jebule nama asline :




RE: ATI-ATI yen metu bengi-bengi - Bodin_godog - 21-01-2011

Palu2nan pertamane merinding. .eh,trnyata. . .


RE: ATI-ATI yen metu bengi-bengi - animcuwiru - 21-01-2011

jebule martabak qeqeqe
kae spoiler terakhire kurang ohh um
[/spoiler]


RE: ATI-ATI yen metu bengi-bengi - Okky_hatake - 21-01-2011

wong edan Rambo Ngacir


RE: ATI-ATI yen metu bengi-bengi - Amri - 21-01-2011

ketipu nyong kyeh... Meneh njaluk MArta ne... Ngikik maning


RE: ATI-ATI yen metu bengi-bengi - wadukepor - 21-01-2011

hwawakakakak qeqeqe

wis mbadek, ora heran manjing lawakan qeqeqe

[Image: shodka.gif]


RE: ATI-ATI yen metu bengi-bengi - ajie - 21-01-2011

kudune aja manjing lawakan oh um ben luih jos kejutane qeqeqe

ngakak sung aku wkwkwkwk


RE: ATI-ATI yen metu bengi-bengi - ayiep_wawan - 21-01-2011

Guling-Guling martabaaaak... Jebule awit wingi enyong mangan korban mutilasi


RE: ATI-ATI yen metu bengi-bengi - wakmad_tangkil - 22-01-2011

ngartine apa wa?? ihirr qeqeqe



DINUNG DISIT LAH Es Teh Es Teh



wakmad_tangkil has visited your thread (Click to View)



RE: ATI-ATI yen metu bengi-bengi - ibnu19 - 22-01-2011

apaan nih kakak? Ngukuri batuk