Forume Wong Tegal lan Sekitare
Bar Main Tenes - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Pengumuman (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Bar Main Tenes (/showthread.php?tid=7150)



Bar Main Tenes - akhdaafif - 23-01-2011

pangapurane nggo kabeh anggota forum, aku mewakili sutimin liyane njaluk pangapura. memang wingi karena server sing dewek nggo mengalami install ulang, akeh database sing ilang. ora mung id username, postingan juga ngaruh ternyata. pada ilang ora jelas.

semoga kejadian kiye, ora ngurangi tresnane njenengan kabeh maring TCC lan terus betah ng kene ihirr