Forume Wong Tegal lan Sekitare
Hampa Hatiku Tanpamu.... - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Curhat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Thread: Hampa Hatiku Tanpamu.... (/showthread.php?tid=717)

Pages: 1 2 3 4 5


RE: Hampa Hatiku Tanpamu.... - mahar_6743 - 08-03-2010

Weee

wah.. proved kok oomm

kebukti,,

Guling-Guling


RE: Hampa Hatiku Tanpamu.... - JedoL - 08-03-2010

apa ne keh ang??
daning sudah terbukti kaya kuwe??

trus akhre laptop e d apak na om??


RE: Hampa Hatiku Tanpamu.... - mahar_6743 - 08-03-2010

laptop e sapa sing diapak na?? Bingung Kyeh

:keder:

Guling-Guling wis back to topick yuuuu


RE: Hampa Hatiku Tanpamu.... - JedoL - 08-03-2010

ya laptop TS e lah,,
makane ak wes mancing2 ben BTT...
malah pada ngalar2...


RE: Hampa Hatiku Tanpamu.... - Pro_T_Lon - 08-03-2010

(07-03-2010, 11:44 PM)mahar_6743 Wrote: hahhaha bener...

ngger pan masalah memikat wanita..

master e oom jedol kae..

takon ya oom..


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


ana saran sih seka aku...

jodoh kae nang tangan tuhan, tapi ngger ora di jukut seka tangan tuhan, tetep nang tangan tuhan terus,, So,, ambillah dengan sekuat tenaga dengan hal2 yang disayangi tuhan,,,

har,, ganing jodoh si? masa enyonk kawin karo laptop???? haudh2.... anake nyonk pmen??? laptop kan dudu menungsa... ckckckkc

NESA kuwe laptope enyonk...
NESA (Notebook Acer Aspire)

huhuhuhuhuhu
(08-03-2010, 01:01 AM)JedoL Wrote: ya laptop TS e lah,,
makane ak wes mancing2 ben BTT...
malah pada ngalar2...

pada nyangkane nyonk kelangan kekasih hati dol.... makane pada wadon bae... Guling-GulingGuling-GulingGuling-Guling


RE: Hampa Hatiku Tanpamu.... - mahar_6743 - 08-03-2010

Guling-Guling

ora papa nu.. mbokan ente dadi sing pertama nang indonsia,,,

kan wis ana sing kwain karo cewe virtual nang luar indonesia sana...


RE: Hampa Hatiku Tanpamu.... - Pro_T_Lon - 08-03-2010

ckckkckck... dudu wadon jon... LCD laptope nyonk mati fleksibele.. dadine di gawa mrg bengkel.. wis 5 dina.. hampa hatiku tanpa Nesa har.. hiks222x.


RE: Hampa Hatiku Tanpamu.... - Pro_T_Lon - 20-03-2010

akhirnya kau pulang juga NESA.... jangan tinggalkan ku lagi....


RE: Hampa Hatiku Tanpamu.... - laksonoadi - 20-03-2010

(20-03-2010, 09:42 PM)Pro_T_Lon Wrote: akhirnya kau pulang juga NESA.... jangan tinggalkan ku lagi....

kena pira dod???
apa garansi kuwe??


RE: Hampa Hatiku Tanpamu.... - anyamuk - 20-03-2010

jeeeeeeeebule kiye awit mau um2 lagi pada ngomongi laptop? whahahaha dadi kelingan laptop jaman sma ne aku, di pipisi tikus dadine burak total, foto2 jaman sma ne ilang kabeh Mewek Nangis