Forume Wong Tegal lan Sekitare
Hampa Hatiku Tanpamu.... - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Curhat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Thread: Hampa Hatiku Tanpamu.... (/showthread.php?tid=717)

Pages: 1 2 3 4 5


RE: Hampa Hatiku Tanpamu.... - Pro_T_Lon - 21-03-2010

wez ndeleng enyonk.. mbeken baen... ciakakkaka;Ngakak:Guling-Guling semprul


RE: Hampa Hatiku Tanpamu.... - JedoL - 21-03-2010

ahahha,,,mugane keh,,ati2 nang kene,,,
uwong2 e ganas2,,potone sing ora genah bae...
wkaokwoa qeqeqe


RE: Hampa Hatiku Tanpamu.... - Pro_T_Lon - 21-03-2010

sumed ka poci... ciakkakaka.. ngko tak gawe ah... ciakakkaGuling-Guling

sempru


RE: Hampa Hatiku Tanpamu.... - Sinichi - 13-04-2010

Guling-Guling

numpang gembuyu ah....bisa laptop dadi lagu....


RE: Hampa Hatiku Tanpamu.... - Pro_T_Lon - 13-04-2010

Guling-Guling: mantap kang.... dong wez ngancani turu, seneng, sedih, tah wez enak..