Forume Wong Tegal lan Sekitare
TCC (Tegal Cyber Cycling) - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Tegal Cyber Cipok (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=16)
+---- Forum: Komunitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=193)
+---- Thread: TCC (Tegal Cyber Cycling) (/showthread.php?tid=7233)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9


TCC (Tegal Cyber Cycling) - Okky_hatake - 31-01-2011

okeh. .ndleng keseriusan para pecinta pit2an kususe warga TCC. . kie thread tak gawe go saling urun rembug pembentukan kepengurusan Tegal Cyber Cycling karo penetapan kumpul rutin ato gowes rutine bocah2 TCC. .monggoh pada nglemprak ng kene karo urun rembug ya Josss


RE: TCC (Tegal Cyber Cycling) - Ayunii - 31-01-2011

Nah kaya kuwe.. Josss


RE: TCC (Tegal Cyber Cycling) - Okky_hatake - 31-01-2011

yawis owh. .aja kya kuwe tok Palu2nan


RE: TCC (Tegal Cyber Cycling) - g9090me - 31-01-2011

mantab kang okky..
gawe lambange oh..
sing kaya tegal cyber camera Es Teh


RE: TCC (Tegal Cyber Cycling) - Okky_hatake - 31-01-2011

rembugan ndisit iz. .kepengurusan karo kumpulan rutine. .masalah lambang ngko sing gawe para design grafise. .


RE: TCC (Tegal Cyber Cycling) - ija_inad - 31-01-2011

sepp... nyong melu ah..
tapi dadi member bae, soale jarang bs balik Ngikik


RE: TCC (Tegal Cyber Cycling) - g9090me - 31-01-2011

ketuane kang mas okky..
trs ketuane tinggal milih kepengurusan oh..
wes rampung PISS


RE: TCC (Tegal Cyber Cycling) - Okky_hatake - 31-01-2011

iz aja guyonan iz. .aq ketuane tah langsung bubar kbeh owh Ngikik maning


RE: TCC (Tegal Cyber Cycling) - g9090me - 31-01-2011

biasane kan sing dadi ketua sing gawe dopokan kang Xixi
ora papa iz kang Es Teh


RE: TCC (Tegal Cyber Cycling) - ija_inad - 31-01-2011

sipp wes setuju... Xixi