Forume Wong Tegal lan Sekitare
[READY STOCK] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (6 ewu) - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Bisnis (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=161)
+---- Forum: Jual Beli (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=11)
+----- Forum: Jual (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=19)
+----- Thread: [READY STOCK] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (6 ewu) (/showthread.php?tid=7277)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


[READY STOCK] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (6 ewu) - kaiross zone - 05-02-2011

Assalamu'alaikum...
Sedulur kabeh,, kyeh kyeh aku wis membuktikan Tuku Stiker Penguat sinyal HP / modem.
Regane Murah mung 6 ewu ( 6 ribu rupiah) .


kyeh Testimoni dhewek


[Image: penguat-sinyal.jpg]


pemasangane
detail

cuman dong tuku siji tok eman2 mbayar ongkire,maring Tegal skitar 25.000
lha mbokan ana sing pengin tuku juga yuh owh.. bareng bae dikolektif.

sing pengin sapa bae len ?? ngacung,, Ngikik maning

sing wis pesen & olih
Quote: [Image: 5458274086_41dc62c77a.jpg]

KLOTER 1



Quote: ( KLOTER KE 2
[Nggo wong sing pengin pesen berikutnya ]
)

1. wadukepor - 3 pcs
2. Elank - 3 pcs
3. Poci - 2 pcs
4. vinita_chandani - 3 pcs
5. iphoenkz - 5 pcs
6. Tersisa - 2 pcs
7. Kaito_Kid -3 pcs


ket. Beres Jon! = LUNAS


SUKSES .. READY STOCK !!



Prosedur Pemesanan & Pembayaran:

mulai saiki misal pengin pesan bisa langsung ke

Quote:Gallery :

Denah Lokasi

alamat:
Jl. Cendrawasih no. 45
kel. Randugunting - TEGAL

(depan Warnet Magnet)

phone: 0283-342 855

HP: 085642690020
(sdr. Ades)

'menyediakan juga gallery beberapa produk utk kawasan Tegal, & skitarnya'


NB: sing titip duit langsung maring Gallery, aja kelalen sebutna juga ID.TCC , soale dong aran asline tok kan ra ngerti owh wa,,
hehe

sing ning Luar Kota, ya bisa tranfer via rek. BCA / Mandiri



yuh Gagian sing durung owh,, Josss


PM bae ya olih..
suwun ya,





aja klalen mampir mene [Image: klik+disini.gif]
Quote:- [MURAH] ALARM ANTI MALING PINTU / JENDELA (8 ewu) & JAM GELANG ION KESEHATAN ( 8 ewu)

- [KLOTER 2] JAM LED - SOCCER EDITION (37 ewu)



- [KOLEKTIF] JAM MOODY - BISA GANTI WARNA


- [KOLEKTIF] Lilin Elektrik , Tanpa Asap - Model siip



pesan Sponsor




RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - Elank - 05-02-2011

emange pengaruhe nganti pirang dB um??? daning kayong mung 4 ewu Ngikik maning


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - Man Sukrad - 05-02-2011

Aku nitip tuku 3 wa.
Aku wis tau maca nang kukus.


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - Okky_hatake - 05-02-2011

aq loro wa. .ngko njukute ng kairoz zone?


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - Elank - 05-02-2011

nyong balike maret sih pimen um ?? Mikir


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - Okky_hatake - 05-02-2011

aq mien tau tuku ng conter ndi klalen wez suwe nemen. .


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - kaiross zone - 05-02-2011

(05-02-2011, 06:40 PM)Man Sukrad Wrote: Aku nitip tuku 3 wa.
Aku wis tau maca nang kukus.

(05-02-2011, 06:45 PM)Okky_hatake Wrote: aq loro wa. .ngko njukute ng kairoz zone?

um, sory kyeh sedurunge..
dong sing pan nitip duite kolektif dtitipna maring um Apip ndisit..
dong gelem maning tah bs langsung maring aku.. terserah bebas pilih
soale dong ora ntip duit ndisit, mengko wis tuku ora sida.. Xixi

sing ning luar Kota,,monggoh ntip duit ndisit bae
mengko njukut ning Outlet Kaiross Zone.. Es Teh


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - Okky_hatake - 05-02-2011

ngko bengi aq mampir otlete wez angger ora udan. .ente aran asline sapa?


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - ibnu19 - 05-02-2011

cieeeeeee......janjian nih ye Ngikik maning

kuwe stikere pengaruhe pimen sih?


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - Elank - 05-02-2011

@um cupu : JARENE tah meminimalisir gangguan sinyal dadine luwih stabil sinyale, memperkuat sinyal juga jarene,, Josss mbuh ora ngerti teknise Mikir