Forume Wong Tegal lan Sekitare
[READY STOCK] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (6 ewu) - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Bisnis (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=161)
+---- Forum: Jual Beli (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=11)
+----- Forum: Jual (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=19)
+----- Thread: [READY STOCK] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (6 ewu) (/showthread.php?tid=7277)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - kaiross zone - 05-02-2011

Pengaruhe.. bisa nggawe Ganteng sing lanang.. bisa nggawe Ayu sing wadon..

ya ora lah.. ha..ha.. qeqeqe

pengaruhe bisa memperkuat sinyal
priben pan melu nitip ra??


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - Ayunii - 05-02-2011

Waduh,,pengen... Dong q pesen 4, mbyare pira? Ongkire dibagi apa pibe? Ngko aku nitip duite pibe? Ngesuk melu pit2an oh..


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - Okky_hatake - 05-02-2011

duite wez tak tranfer mrg otlet kairoz zone


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - auzhee - 06-02-2011

wis tested um?
perbandingane pimen?

btw kiye pemesanan ditutup kapan?


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - cah_cikrik - 06-02-2011

kue ana laporan perbandingane sebelum dan sesudah apa ora um?

dong iya aku pan pesen 4 iji, kanggo aku, bojone, adine, bapane ,endah sinyale tambah kuwaaaat
trus duwite kepiben yak, kairozz zone nang ndi kue...


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - Okky_hatake - 06-02-2011

kairoz zone ng ngarepe indomaret anyar ng poso Josss


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - kaiross zone - 06-02-2011

(06-02-2011, 08:02 AM)auzhee Wrote: wis tested um?
perbandingane pimen?

btw kiye pemesanan ditutup kapan?

wong kyeh be,,aku tmbe arep pan tuku.. Ngikik maning
mogane lez owh dkmpulna duite sing pan pesen sapa??
ben brang lngsung tak pesena.. Es Teh

(06-02-2011, 11:41 AM)cah_cikrik Wrote: kue ana laporan perbandingane sebelum dan sesudah apa ora um?

dong iya aku pan pesen 4 iji, kanggo aku, bojone, adine, bapane ,endah sinyale tambah kuwaaaat
trus duwite kepiben yak, kairozz zone nang ndi kue...

Monggoh Um,, mumpung pesen bareng2 skalian..
bner jarene um Okky : kaiross zone ng ngarepe indomaret anyar ng poso Beres Jon!

@um Okky: duite wis diterima.. Josss
@ Ayunii : monggoh duite pan dtitipna, atau langsung maring ak ya olih..*ong.kire ditanggung bersama cool nemen


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - kanghafidz - 06-02-2011

aku pesen 5 ya om,
nek wis ana barange sms aku 0856 4286 4086


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - kaiross zone - 06-02-2011

@ kanghafidz : sory mayori um,, dong pengin melu pesen duite titip ndisit..
kweh pnjlasane wis dkirim maring PM .. coba dicek.. Es Teh


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - auzhee - 08-02-2011

nyong pesen 4, ngko duite yen sempet maring tokone ente um Josss