Forume Wong Tegal lan Sekitare
[READY STOCK] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (6 ewu) - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Bisnis (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=161)
+---- Forum: Jual Beli (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=11)
+----- Forum: Jual (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=19)
+----- Thread: [READY STOCK] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (6 ewu) (/showthread.php?tid=7277)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - kaiross zone - 08-02-2011

yuh awan2.. enake ngerek ndisit

secuil maning mangkat,, Xixi

@auzhee: monggoh teka bae maring Outlet.. cek PM bro Beres Jon!


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - dhesy_didoonk - 08-02-2011

akuuuuuuu gelem siji. ngko tak parani wess rempate. Josss


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - yono - 08-02-2011

kang kaiross ora nyediakna stok mbuapa ya? nyong pan njajal juga soale, hmm.. dadine langsung tak tuku baen oh. tapi dong ora bisa ya nitip bae, 5 iji, egin 4000nan kan?


btw sing arane fia egin kerja nang kono ora kang?


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - kaiross zone - 09-02-2011

@ kang Yono: transfer pembayaran wis diterima,, suwun.. Es Teh

yuh liyane endi ?? mbokan ana sing durung ngerti.. Beres Jon!


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - Ayunii - 09-02-2011

Um njaluk nmr hp, pm ya,karo nama asline ente.


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - anggiti - 09-02-2011

Josss men ah..
enyong pesen 2 ya kang,,sing stikere. enyong langsung mono..


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - kaiross zone - 10-02-2011

@ ayunii : wis dicek PM e ?? Josss

@anggiti : Sory wa,, dkira ne wadonan,, Xixi PISS


yuh liyane endi owh..


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - Okky_hatake - 10-02-2011

Ora anjog2 susu hapene didol Guling-Guling Guling-Guling sing pada pesen gagian bayar Palu2nan


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - g9090me - 10-02-2011

aku pengen oh..
modem aha ne aku daning sinyale lemod nemen yak..


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - kaiross zone - 11-02-2011

@ Okky_hatake : iya kweh um,, di Palu2nan bae sing kesuwen ora gelem bayar.. Ngikik maning

@ g9090me : aja pengin2 tok um,, gerakane Jon.. [PM] ora dibls ah?? Mikir