Forume Wong Tegal lan Sekitare
[READY STOCK] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (6 ewu) - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Bisnis (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=161)
+---- Forum: Jual Beli (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=11)
+----- Forum: Jual (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=19)
+----- Thread: [READY STOCK] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (6 ewu) (/showthread.php?tid=7277)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - anggiti - 11-02-2011

Kang Kaiross Zone : Ngko bengi enyong maring kiose ente ya Xixi


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - White_guardian - 11-02-2011

dong go modem maune olih edge bisa olih 3G ya um Ngikik maning
nyoba siji olih ora yah cool nemen





RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - top_x - 11-02-2011

dong ngo sing kaya kie bisa ora



RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - kaiross zone - 11-02-2011

@ ayunii : duite wis diterima,, suwun Beres Jon!
sory,, miki pas merono ak laka,, dong radan suwe sih bs ketemu.. mbokane Ayunii nggoleti sih ya?? he,, Ngikik maning

@ anggiti : priben jarene pan maring outlet Kaiross,, dienteni ora teka?? arip

@ White_guardian : dong pengin nyoba..,melu pesen bae owh um..
nyong be durung nyoba,, Es Teh

top_x : gambar apa kweh um?? Xixi





RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - ajie - 12-02-2011

um kairos sesuk aku tuku 5 langsung maring kios kairos zone dalan poso alias perintis kemerdekaan


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - kaiross zone - 12-02-2011

Monggoh um ajie , teka langsung bae maring outlet Kaiross Zone / Poso Es Teh

welcome terbuka nggo sapa bae,, hehe


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - top_x - 12-02-2011

(11-02-2011, 11:54 PM)kaiross zone Wrote: @ ayunii : duite wis diterima,, suwun Beres Jon!
sory,, miki pas merono ak laka,, dong radan suwe sih bs ketemu.. mbokane Ayunii nggoleti sih ya?? he,, Ngikik maning

@ anggiti : priben jarene pan maring outlet Kaiross,, dienteni ora teka?? arip

@ White_guardian : dong pengin nyoba..,melu pesen bae owh um..
nyong be durung nyoba,, Es Teh

top_x : gambar apa kweh um?? Xixi


gambar antene grid, emange durung tau weruh ya ??qeqeqe



RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - riyadhy - 12-02-2011

mak????? tku ue ning mas top_x......tkune nang ndi wa???ngosek




RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - asad-yy - 12-02-2011

Cara mbayare pime um? Aku ra due rekening.


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - kaiross zone - 12-02-2011

@ top_x : maksude apa hubungane karo stiker kiye um?? Guling-Guling

@ riyadhy : ??? arip


@ asad-yy : arep pesen piro mas ??

Monggoh um, dideleng maning ning ngarep.. Es Teh
Quote:Prosedur Pemesanan & Pembayaran: