Forume Wong Tegal lan Sekitare
[READY STOCK] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (6 ewu) - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Bisnis (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=161)
+---- Forum: Jual Beli (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=11)
+----- Forum: Jual (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=19)
+----- Thread: [READY STOCK] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (6 ewu) (/showthread.php?tid=7277)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - Okky_hatake - 12-02-2011

kapan anjoge kie arip taun jebot ? arip


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - asad-yy - 13-02-2011

Kairos bukane jam pira sih? Minggu buka?
Aku psen 3 bae wis.


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - wadukepor - 13-02-2011

nyong pesen wa. pesen 3

pimen carane tapi ya ?

sing gambare spongbob laka ? qeqeqe


RE: [KOLEKTIF] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - kaiross zone - 13-02-2011

@ Okky_hatake : kalem um,, sing ora bayar ora bakal olih (aja disilihi juga)
he,, Xixi

@ asad-yy & wadukepor : monggoh esuk sore langsung titip bae duite,, aja kesuwen ya um... soale minggu kyeh aku pan langsung pesen.. Es Teh






RE: [KLOTER 1] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - Okky_hatake - 13-02-2011

kayane tah sing mesen rung bayar mung pan nambah postingan tok Ngikik maning


RE: [KLOTER 1] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - Pro_T_Lon - 13-02-2011

okky htake... Awas kowen!

ana sistem preorder juga th,,, hhhe..
sing sabar.. arane be sistem preorder


RE: [KLOTER 1] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - yono - 13-02-2011

mbokan ganti judul isine KLOTER 1 siap ambil ngonong.. jebuleee... Hajar Xixi


RE: [KLOTER 1] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - Okky_hatake - 13-02-2011

Guling-Guling kayong suwe nemen...pada pesen tok laka sing gelem mbayar ya ora bakal anjog ya...jare aq tah dtukokna ndisit...angger ora mbayar2 trus ora djukut2 ya dol ng wong lia...angger bisa ya ready stock....


RE: [KLOTER 1] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - yono - 13-02-2011

bener kang okky kuwe, ora ana salahe ka kang kaioross, mbokan sing ngenteni *sing wis bayar mengko kisuten,,, tahu aci


RE: [KLOTER 1] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - kaiross zone - 14-02-2011

@ Okky_hatake & Yono: dina kiyeh ak wis pesen maring dstributore langsung um,,
kalem bae.. Es Teh

jare skitar semingguan... Beres Jon!


Quote: berhubung akeh sing njaluk cepet dipesena ndisit, ya wis akhire ak wis pesen langsung sbanyak 50pcs.
yuh sing durung bayar,, sambile ngenteni barang teka pada nitip duite.
Stok Terbatas !!