Forume Wong Tegal lan Sekitare
[READY STOCK] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (6 ewu) - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Bisnis (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=161)
+---- Forum: Jual Beli (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=11)
+----- Forum: Jual (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=19)
+----- Thread: [READY STOCK] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (6 ewu) (/showthread.php?tid=7277)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


RE: [wis teka] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - Okky_hatake - 19-02-2011

hsdpa go provider apa jon ? ng modem smartpren ne aq ajeg..sinyale mung 2balok...tapi ng androide joss nemen Josss


RE: [wis teka] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - yono - 20-02-2011

ngesuk pan mana tokone bukak belih kie?


RE: [wis teka] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - kanghafidz - 20-02-2011

AKU CUMA NAMBAH % SIGNAL STRENGT e... masalah SInyale 3G ku neng kene esih Ajeg, Moga2 nek ganti Kartu liane bisa nambah... hikhikhiksNgukuri batukBingung KyehBingung KyehBingung Kyeh


RE: [wis teka] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - kaiross zone - 20-02-2011

(19-02-2011, 11:46 PM)Okky_hatake Wrote: hsdpa go provider apa jon ? ng modem smartpren ne aq ajeg..sinyale mung 2balok...tapi ng androide joss nemen Josss

dong aku nganggo modem Smart , wis Evdo sing kanane um OkKy..

(20-02-2011, 12:32 AM)yono Wrote: ngesuk pan mana tokone bukak belih kie?

dina minggu kiye buka mulai jam3 - 9mlm..mene bae Es Teh

(20-02-2011, 09:28 AM)kanghafidz Wrote: AKU CUMA NAMBAH % SIGNAL STRENGT e... masalah SInyale 3G ku neng kene esih Ajeg, Moga2 nek ganti Kartu liane bisa nambah... hikhikhiksNgukuri batukBingung KyehBingung KyehBingung Kyeh

dicoba bae um, aku ngaruh kyeh testimonine



RE: [KLOTER ke 2] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - Elank - 20-02-2011

salah kweh um Ngikik maning dongen tempelna ngisor woh Ngikik maning kan kartune neng ngisor brati antenane juga neng kono


RE: [KLOTER ke 2] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - Poci - 20-02-2011

nyong pesen 2 iji ya um..
dong ora wengi kiye nyong mono ya ngesuk sedurung mangkat semarang tak nitip duite..


RE: [KLOTER ke 2] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - kaiross zone - 21-02-2011

@ Elank : bener ning dhuwur,, lagi pas diganti tempelna ning ngisor ora sekuat lagi ning dhuwur um.. Ngikik maning

@ Poci : Monggoh um, langsung nitip bae marig Outlet Kaiross
Misal esih ana sisa stiker bisa langsung dijukut.. Es Teh


RE: [KLOTER ke 2] PENGUAT SINYAL HP / MODEM - iqbal - 01-03-2011

mas ,,,,
kue stiker e temenan gadi? Mikir
kira" munggah ora kilo byte e?


RE: [KLOTER ke 2] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (4 ewu) - kaiross zone - 02-03-2011

@ Iqbal : kyeh buktine Josss

kyeh Testimoni dhewek



RE: [KLOTER ke 2] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (4 ewu) - asad-yy - 02-03-2011

Nang hapene aku ora pati ngaruh nemen yah um,...

Ndean nemploke kudu nang pereke antena persis yah..