Forume Wong Tegal lan Sekitare
[hasil] MUKTAMAR I TCCycling - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Tegal Cyber Cipok (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=16)
+---- Forum: Komunitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=193)
+---- Thread: [hasil] MUKTAMAR I TCCycling (/showthread.php?tid=7281)

Pages: 1 2 3 4 5 6


[hasil] MUKTAMAR I TCCycling - Okky_hatake - 06-02-2011

berhubung mau sing teka wong papat tok. .bocah2 pada sungkan maning. .mau be mung mubengi lapangan tok ping 2 . .pan tak jak sing adoh jare wonge secuil tok ora enak. .dengan ini Tegal Cyber Cycling saya bubarkan karena kurangnya kontribusi Palu2nan


RE: [hasil] MUKTAMAR I TCCycling - Ayunii - 06-02-2011

Bwakakakak,daning bubar om? Xixi


RE: [hasil] MUKTAMAR I TCCycling - ajie - 06-02-2011

iya ora seru loken wong papat tok, pengurus e be kudu luih saka papat


RE: [hasil] MUKTAMAR I TCCycling - Elank - 06-02-2011

4 kuwe founder'e.. aja nyerah mung gara2 kayak kuwe Josss sapa ngerti awale papat mengkone bisa 400 Merdeka


RE: [hasil] MUKTAMAR I TCCycling - Okky_hatake - 06-02-2011

aq ora penake mrg wong sing wez adoh2 teka. .contoe animcuwiru. .wez adoh2 teka seka rancawiru jebule sing kumpul secuil tok Xixi


RE: [hasil] MUKTAMAR I TCCycling - Elank - 06-02-2011

justru kuwe Josss

ora penak wes teka adoh2 (nudukna semangate) loken bubar Merdeka


RE: [hasil] MUKTAMAR I TCCycling - Okky_hatake - 06-02-2011

ente tah mau ora teka ya ra ngerti rasane kya apa. .plonga plongo ngenteni mbokan ana sing teka maning. .soale wong 4 tok pan mubeng2 kayong ora enak. .ndopok2 wong 4 ya kurang rame. . arip


RE: [hasil] MUKTAMAR I TCCycling - Man Sukrad - 06-02-2011

Kepokoh enyong laka pite merkabak


RE: [hasil] MUKTAMAR I TCCycling - animcuwiru - 06-02-2011

iyahhh ketuane tegal cyber cycling mutungiii Ngacir


RE: [hasil] MUKTAMAR I TCCycling - muhammad apip - 06-02-2011

iya kweh, kayong laka sing semangat. .di bela2ni tangi esuk Ngikik

bagjane mau ketuane teka pertama kweh ...