Forume Wong Tegal lan Sekitare
[share]bangunan bekas MORO supermarket mw diapain? - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Mbagi Ide (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=81)
+---- Forum: Industri (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=153)
+---- Thread: [share]bangunan bekas MORO supermarket mw diapain? (/showthread.php?tid=7360)

Pages: 1 2 3 4 5 6


[share]bangunan bekas MORO supermarket mw diapain? - tahuaci - 14-02-2011

esih kelingan supermarket MORO apa ora????

letake neng daerah tirus ngalor,
gemiyen MORO rame ment, paling rame jare aq pas lg musim mobil2an tamiya.
neng kono ana lintasan gedhe tur apik. :josss:

tapi saiki MORO wis bangkrut,
yuh andaikan bekas gedung MORO sing nduwe warga TCC, enake pan diapakna???

mubadzir bangunan gedehe kaya kae nganggur...

monggoooo..... PISS


RE: [share]bangunan bekas MORO supermarket mw diapain? - ayiep_wawan - 14-02-2011

gawe Tegal IT center, pusate apa bae tentang IT.. ya dodolan, servise, kursus, pameran, dll.... Mbayangna tapine ya modale kudu gede Mendem


RE: [share]bangunan bekas MORO supermarket mw diapain? - andri_1801 - 14-02-2011

kiye nyong ngesearch gambare, sepi nemen.
mbuh pan diapakna kuwe. ndisit kayane pernah ditakokna bos ku. tapi jare ra didol pa pibe dadine ra sida dituku.
ndean saiki dadi markase makhuk2 halus ya...


RE: [share]bangunan bekas MORO supermarket mw diapain? - Hasbie - 14-02-2011

tapi kayonge esih ana satpam'e..Hangsip


RE: [share]bangunan bekas MORO supermarket mw diapain? - Elank - 14-02-2011

nggo apa yah Nyengir nggo gawe bioskop 21 bae Xixi


RE: [share]bangunan bekas MORO supermarket mw diapain? - ibnu19 - 14-02-2011

ana sebagian pengusaha sing ra gelem mbangun usaha nang bekase tempat sing wis bangkrut Nyengir


RE: [share]bangunan bekas MORO supermarket mw diapain? - auzhee - 14-02-2011

herane bisane bankrupt lho
padahal pembeline akeh, lakune juga akeh.. heran


RE: [share]bangunan bekas MORO supermarket mw diapain? - asad-yy - 14-02-2011

Satpame nggo njaga tempate ben ora disalahgunakan dning pihak pihak sing ora brtanggung jawab.


RE: [share]bangunan bekas MORO supermarket mw diapain? - asad-yy - 14-02-2011

Menurut sing aku ngarti, bangkrute dudu krna pengunjung, tp krna manajmene sing kurang apik.

Ora mung MORO tegal tok, MORO pemalang ya pd ae. Mlah bangunane miring jarene. Gedeg-gedeg


RE: [share]bangunan bekas MORO supermarket mw diapain? - andri_1801 - 14-02-2011

kayane bangkrute dudu kehilangan pasar, tapi karena menejemen. kayane sing nduwe sungkan ngurusi mana mene, pengine fokus nang purwokerto baen.