Forume Wong Tegal lan Sekitare
brung hiu - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: brung hiu (/showthread.php?tid=756)

Pages: 1 2


brung hiu - laksonoadi - 09-03-2010

ana manuk sing ndase HIU
kiye ana kancane kyeh hiu2 liane

hiu nyengir (Click to View)



RE: brung hiu - Jaka Tarub - 09-03-2010

manuk darane kayane kaboten ndas jon Guling-Guling
nyengire kaya sapa yah Ngukuri batuk


RE: brung hiu - masindra - 09-03-2010

Wah, medenin kuwe jaba di tladung hiu dara..
Guling-Guling


RE: brung hiu - Poci - 09-03-2010

gambar pertama kira2 bisa gedeg ora ya?Mikir

nembe ngerti aku yen hiu saiki dadi herbivora...Guling-Guling


RE: brung hiu - Pro_T_Lon - 09-03-2010

ckkck... dudu manipulasi shotoshop??? aku ndelenge sih ngonog... Ngikik

tapi dong beneran .... manuke ususe pmen yak?? bingunk pan nyerna daging apa pur??


RE: brung hiu - JedoL - 09-03-2010

wahaha,,,
ngger gelut karo kiye pima kang??

[Image: hybrid-animal-6.jpg?w=450&h=474]

hayo2,,,,:cool:


RE: brung hiu - Poci - 09-03-2010

edan kili....manuk emprit ndas baya...jaba makhluk 2 kue ana tah modar kabeh...Lamongan gulung tikar..Guling-Guling


RE: brung hiu - myBenihime - 09-03-2010

Guling-Guling sing njengkeli untu ne hiu sing neg gbr ngisore manuk kwehh kayong pben lohh wkwkwkkw


RE: brung hiu - kemukten - 09-03-2010

aku seneng sing hiu meled Guling-Guling

sotosop saiki kayong tambah canggih bae kyeh ... Josss

aja dibuka (Click to View)



RE: brung hiu - akhdaafif - 09-03-2010

hiu endas manuk ana kang? Guling-Guling