Forume Wong Tegal lan Sekitare
UNTAR - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Info dan Konsultasi Kampus (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=220)
+---- Forum: UNTAR (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=245)
+---- Thread: UNTAR (/showthread.php?tid=7583)



UNTAR - faridbaeyah - 09-03-2011

assalamualaikum wr.wb ..
ki cuman arep berbagi saja .. mbokkate panjenengan sekalian arep nggoleki PT lan keder arep kuliah nang endi .. ki aku rekomendasikan kuliah nang UNTAR ( UNIVERSITAS TARUMANAGARA) .. universitas sing ana ning jakarta, tepate nang grogol , jakarta barat ..
prodi sing ana ning untar lumayan akeh .. ana ekonomi , hukum , TI , tehnik sipil ,elektro , arsitek , DKV , kedokteran lan liya-liyane ...

seakehe aku ngerti sih yakk , bocah tegal sing manjing mrene lumayan akeh, nanging sanakjan mboten wonten paguyuban sing menaung jadi yo laka sing pada sing kenal 1/1 . PISS
suasana belajar tang mriki pun lumayan kondusif dengan lingkungan sing nyaman . dan sing perlu diketahui jebule pegawe2 nang UNTAR yo akeh wong jawane jebule.dadi ora usah risih walaupun nang ibukota tapi bahasa jawa selalu mendominasi !hahahah ..
mbokate ana panjenengan lan para sadulur sing arep coba2 manjing mriki monggo tanya2,kali enyong bisa help2 lah ;) utawi yen arep luwih jelas malih monggo check mawon teng http://www.untar.ac.id/index.aspx?n=1 . suwun Es Teh


RE: UNTAR - ayiep_wawan - 09-03-2011

wah adoh nemen yah.... jakarta barat... Ngukuri batuk


RE: UNTAR - faridbaeyah - 09-03-2011

(09-03-2011, 09:43 PM)ayiep_wawan Wrote: -ra sah quote.ibnu19-

lah emange sampean nang endi bos ?


RE: UNTAR - ilman - 13-03-2011

lumayan apik memang, (adong FE ne salah satu terbaik di jakarta)


fasilitas adong ning kampus 1 (sebelah trisakti) memang wis apik, kaya mall, hihihi

keterjangkauan memang oke, tapi ora nguwati cuacane, grogol adong awan panase poll, untung bocah tegal biasa panasan ya bos, dadine ora kaget





RE: UNTAR - faridbaeyah - 14-03-2011

(13-03-2011, 12:03 AM)ilman Wrote: lumayan apik memang, (adong FE ne salah satu terbaik di jakarta)


fasilitas adong ning kampus 1 (sebelah trisakti) memang wis apik, kaya mall, hihihi

keterjangkauan memang oke, tapi ora nguwati cuacane, grogol adong awan panase poll, untung bocah tegal biasa panasan ya bos, dadine ora kaget

iya kang ilham . bener banget. sampean tang pundi toh ?


RE: UNTAR - tahuaci - 14-03-2011

wah nte ya,,,....

kiye amin jon,,...

tahu aci is amin PISS