Forume Wong Tegal lan Sekitare
Kenalan wong paling Manis se TCC - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Perkenalan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Kenalan wong paling Manis se TCC (/showthread.php?tid=7694)

Pages: 1 2 3


Kenalan wong paling Manis se TCC - aduwlaracuk - 19-03-2011

Salam Kenal TCC inyong wong tegal asli kerja nang Global Komputer lan Global internet Namane inyong Bagus Iman Yusuf "haduh lengkap nemen ya"
umur e 19 tapi wes mbojo "aja di guyu" umah e saiki nang lemah duwur "nggal dina padahal lewat TCC nang griya visio" salam kenal semoga dadi terkenal Es TehEs Teh


RE: Kenalan wong paling Manis se TCC - Pro_T_Lon - 19-03-2011

iz wong global komputer ah.. Es Teh kang..

kae ana sing pan tuku USB converter PS ow..

selamat bergabung ya kang.. Es Teh


RE: Kenalan wong paling Manis se TCC - dhesy_didoonk - 19-03-2011

sugeeng raawuuhh um neng TCC Es Teh


RE: Kenalan wong paling Manis se TCC - top_x - 19-03-2011

welkam ng TCC um Bagus Iman Yusuf Es Teh


RE: Kenalan wong paling Manis se TCC - iqbal - 19-03-2011

welkam ya kang
Josss men ah ..
misale ana produk apa bagi kene ya kang ... mbokan ana sing gelem tumbas

lan bagi ilmune juga terutama ben tegal tambah josssssss gandosss Josss



RE: Kenalan wong paling Manis se TCC - ayiep_wawan - 19-03-2011

sugeng gabung ng TCC, bagi2 ilmune yak Mendem


RE: Kenalan wong paling Manis se TCC - animcuwiru - 19-03-2011

selamat datang di TCC um Es Teh



RE: Kenalan wong paling Manis se TCC - ibnu19 - 20-03-2011

selamat datang dan selamat bergabung


RE: Kenalan wong paling Manis se TCC - iqbal - 20-03-2011

misale ana kenalan pada koment banter kabeh ah Xixi


RE: Kenalan wong paling Manis se TCC - kaiross zone - 20-03-2011

[Image: welcome.gif]


SEDULUR ning FORUM sing Paling Kekeluargaan n Paling Siip
nemen Josss





aja klalen mampir mene, sing durung [Image: klik+disini.gif]
Quote:berhubung akeh sing pesen maning ,

- [KLOTER ke 2 DIBUKA] PENGUAT SINYAL HP / MODEM ( 4ewu perak)

- [KESEMPATAN TERAKHIR] MURAH-ALARM ANTI MALING PINTU / JENDELA (7 ewu) - Kolektif