Forume Wong Tegal lan Sekitare
Kenalan wong paling Manis se TCC - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Perkenalan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Kenalan wong paling Manis se TCC (/showthread.php?tid=7694)

Pages: 1 2 3


RE: Kenalan wong paling Manis se TCC - octozcyberg - 21-03-2011

Josss yakin kang... welcome bae wis.......
selamat datang (Click to View)



RE: Kenalan wong paling Manis se TCC - Man Sukrad - 21-03-2011

(19-03-2011, 11:50 PM)aduwlaracuk Wrote: "nggal dina padahal lewat TCC nang griya visio"

Kuwe Udu TCC kang, tp kios galgil Ngikik maning


RE: Kenalan wong paling Manis se TCC - aduwlaracuk - 21-03-2011

salah ya kang sorry heheheh kuwi mung lapak kaos e ya kang hehehhe


RE: Kenalan wong paling Manis se TCC - Nuhahamas - 21-03-2011

melu takon kang?
kios galgil aka griya visio neng endi si???
Pengen weruh len kang aduw ..
PISS rada Aja OOT


RE: Kenalan wong paling Manis se TCC - aduwlaracuk - 21-03-2011

Nang ngarepe pasar pesayangan kang...
weruh ora iku pasar pesayangan...?
yen ra weruh mending mbuka google earth atawa wiki map hahahahaha