Forume Wong Tegal lan Sekitare
kenalan dsit ya mba mas - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Perkenalan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: kenalan dsit ya mba mas (/showthread.php?tid=7701)

Pages: 1 2


kenalan dsit ya mba mas - bakul pulsa - 20-03-2011

nama : joemie
umur : 16
jk : lelaki, tidak diragukan keasliannya
asal : debong wetan (east debong)
domisili : tegal
pekerjaan :student
alasan gabung : golet gawean nggo usaha
hobby :facebookan, medang karo drama
facebook : http://www.facebook.com/home.php
friendster : wis ora umsum
ym : fadlillah sugeng
http://tegalcyber.org/images/smilies/cool1.gif[/size][/font]


RE: kenalan dsit ya mba mas - Afif - 20-03-2011

um...tuku pulsane ya...utang tapi qeqeqe

met gabung nang kene...
Josss


RE: kenalan dsit ya mba mas - bakul pulsa - 20-03-2011

(20-03-2011, 11:54 PM)Afif Wrote: um...tuku pulsane ya...utang tapi qeqeqe

met gabung nang kene...
Josss

pan utang pirang juta jon? qeqeqe
aja sungkan-sungkan marai aku ya Amin


RE: kenalan dsit ya mba mas - aduwlaracuk - 21-03-2011

welcome om tapi kaya ne wong lawas kie


RE: kenalan dsit ya mba mas - Elank - 21-03-2011

SUGENG RAWUH NENG TCC Es Teh
FORUM NGGO NDOPOK WONG TEGAL LAN SEKITARE
SEMOGA BISA BERMANFAAT
AJA SUNGKAN POSTING SING MANFAAT Josss

BEST REGARD,

ELANK PISS

Tulung di like ya ampunnnnnn
> http://www.facebook.com/stanbook <

monggo ditonton dagangane nyong Es Teh (Click to View)



RE: kenalan dsit ya mba mas - ibnu19 - 21-03-2011

selamat bergabung nang kene Josss


RE: kenalan dsit ya mba mas - octozcyberg - 21-03-2011

Selamat bergabung dadi kluarga TCC, aja sungkan bagi2 ilmune...Es Teh



RE: kenalan dsit ya mba mas - ayiep_wawan - 21-03-2011

Sugeng gabung ng TCC, bagi2 ilmune yak Mendem


RE: kenalan dsit ya mba mas - Bodin_godog - 21-03-2011

Selamat datang kakak. .Selamat datang kakak. .Selamat datang kami ucapkan. .
Es Teh


RE: kenalan dsit ya mba mas - Nuhahamas - 21-03-2011

sugeng rawuh lur ...
Aja isin2 neng kene,wonge dwk kbh ka lur ...
Es Teh