Forume Wong Tegal lan Sekitare
Perkenalan - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Perkenalan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Perkenalan (/showthread.php?tid=7719)



Perkenalan - MonsTer's - 22-03-2011

assalamu alaikum,

kenalan kyeh cah ayar ya brouw
aran: harry: tegalsari
umur: 27[/font]
hoby: akeh, sebutna siji2 ko ora muwat
cita2: pengen dadi pengusaha
kerjaan: msh luruh2, bokat ana info lowongankerja kabar-kabari ya
salam kenal go bocah2 tcc sing wis senior, mohon bimbingannya
matur suwun
wasalam...


http://tegalcyber.org/images/smilies/cool1.gif





















;:



RE: Perkenalan - Elank - 22-03-2011

SUGENG RAWUH NENG TCC Es Teh
FORUM NGGO NDOPOK WONG TEGAL LAN SEKITARE
SEMOGA BISA BERMANFAAT
AJA SUNGKAN POSTING SING MANFAAT Josss

BEST REGARD,

ELANK PISS

Tulung di like ya ampunnnnnn
> http://www.facebook.com/stanbook <

monggo ditonton dagangane nyong Es Teh (Click to View)



RE: Perkenalan - ayiep_wawan - 22-03-2011

Wa'alaikum salam,
sugeng gabung ng TCC, bagi2 ilmune yak Mendem


RE: Perkenalan - top_x - 22-03-2011

welkan ng TCC um harry Es Teh


RE: Perkenalan - ibnu19 - 22-03-2011

selamat bergabung nang tcc


RE: Perkenalan - Nuhahamas - 22-03-2011

sugeng rawuh um heri
aja isin2 um hari anggep bae umah dwk ....
Es Teh


RE: Perkenalan - bacht-brebes - 22-03-2011

(22-03-2011, 06:15 PM)MonsTers Wrote: assalamu alaikum,

kenalan kyeh cah ayar ya brouw
aran: harry: tegalsari
umur: 27[/font]
hoby: akeh, sebutna siji2 ko ora muwat
cita2: pengen dadi pengusaha
kerjaan: msh luruh2, bokat ana info lowongankerja kabar-kabari ya
salam kenal go bocah2 tcc sing wis senior, mohon bimbingannya
matur suwun
wasalam...


http://tegalcyber.org/images/smilies/cool1.gif


monggo...monggo...,tahu aci+MedangMedang+Klepon+Es TehPISS


















;:




RE: Perkenalan - iqbal - 22-03-2011

welkam kaka Salam sayang

semoga bermanfaat bagi kaka , forum , teman teman de el el
Josss


RE: Perkenalan - Afif - 22-03-2011

um...emoticon e aja akeh2,,,ngko di kepret daning sudarmo ne...
buka njajal (Click to View)
met gabung ya um...
Josss