Forume Wong Tegal lan Sekitare
Hotel Neng Daerah Tegal - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Layanan Masyarakat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Forum: Fasilitas Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=55)
+---- Thread: Hotel Neng Daerah Tegal (/showthread.php?tid=779)

Pages: 1 2


Hotel Neng Daerah Tegal - Jaka Tarub - 10-03-2010

Jakwir2 sing ngerti aran2 hotel neng Tegal, post neng kene yah Josss
Sapa ngerti ana wisatawan domestik atopun LN sing arep maring Tegal, terus arep nginep, kan tinggal klik TCC Ngguyu pokoke apa bae sing menyangkut masalah Tegal neng TCC pasti ana :cool:

tak wiwiti kyeh :
1. hotel bahari Inn
2. Karlita Hotel
3. .....dst


RE: Hotel Neng Daerah Tegal - vinita_chandani - 10-03-2010

donk bisa si ngarti alamat e tulung di tambahi karo nomer telpon e...

1. hotel bahari inn
Jl Dr Wahidin Sudirohusodo 1,Pasurungan Kidul,Tegal Barat TEGAL 52116
Phone : 0283-343399, 0283-343499, 0283-358909, 0283-3304346
Fax : 0283-358909

2. karlita hotel
Jl Brigjen Katamso 31,Tegalsari,Tegal Barat TEGAL 52111
Phone: 0283-358050

3. Plasa Hotel
Jl Dr Wahidin Sudirohusodo 2
Phone: (0283) 343888

4. Grand Hotel
Jl Jend Sudirman 19
Phone: (0283) 353678

5. Anugerah Hotel
Jl. Udang 4
Phone: (0283) 351316


RE: Hotel Neng Daerah Tegal - kuncen_server - 11-03-2010

Kelas ekonomi:
-Hotel Saudara
-Hotel Cempaka
-Kos kosan ne nyong
Kelas se sales,,,:cool:


RE: Hotel Neng Daerah Tegal - ibnu19 - 11-03-2010

(11-03-2010, 12:11 AM)kuncen_server Wrote: Kelas ekonomi:
-Hotel Saudara
-Hotel Cempaka
-Kos kosan ne nyong
Kelas se sales,,,:cool:

hotel kelas kiye sering dirazia
sering mlebu radar tegal

Guling-GulingNyengirNgikik


Hotel Alexander
Jln. jend. sudirman,


RE: Hotel Neng Daerah Tegal - Jaka Tarub - 11-03-2010

Jon ibnu, hotel neng daerah slawi ato kidul disebutna lah Josss
:cool:


RE: Hotel Neng Daerah Tegal - kuncen_server - 11-03-2010

(11-03-2010, 12:11 AM)kuncen_server Wrote: Kelas ekonomi:
-Hotel Saudara
-Hotel Cempaka
-Kos kosan ne nyong
Kelas se sales,,,:cool:

Enak bae,,kos-kosan ne nyong bersih jon.ora tau di razia tuli ora tau nggo mesum.sung yakin ora goroh,,,!!!


RE: Hotel Neng Daerah Tegal - denbaguz - 11-03-2010

ng daerah slawi....
- hotel kudus,daerah procot slawi.pereke terminal slawi....
- trus ng daerah puncak guci akeh nemen....tp kwe vila2 dink..


RE: Hotel Neng Daerah Tegal - Poci - 11-03-2010

Hotel Sari <=tempat mesum saiki wis dibongkar dadi pom bensin...Guling-Guling


RE: Hotel Neng Daerah Tegal - akhdaafif - 11-03-2010

weh, kang poci, sing wis dibongkar ya aja disebutna maning oh. sing ana bae. kan bisa sekalian nggo promosi Nyengir


RE: Hotel Neng Daerah Tegal - Poci - 11-03-2010

kan sekalian nggo mengingatkan ente pas jaman sma kang apip....Guling-Guling