Forume Wong Tegal lan Sekitare
putusan pinal masalah pameran harlah kota tegal - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: putusan pinal masalah pameran harlah kota tegal (/showthread.php?tid=7888)

Pages: 1 2 3


putusan pinal masalah pameran harlah kota tegal - cahcupu - 08-04-2011

ana berita kurang apik kiye sedulur kabeh ngosek

ceritane mau isuk aku takon kepastian karo detail acara untuk pameran halah sidane pimen, nah kiye secuil kutipan pembicaraane aku karo salah siji staff dishub

Code:
[CC]
    Laporkan · 11:09
    tp kepastian untuk acara gimana mba
    sudah deal ?
    jadi atau ada revisi

[STAF]
    Laporkan · 11:10
    dibatalkan

[CC]
    Laporkan · 11:10
    ogh ga jadi yah

[STAF]
    Laporkan · 11:10
    yang pameran g jadi mas
    tadine mo bikin surat pemberitahuan
    tp blm jadi2
    yg jadi cuma pelatihan dan lomba blog
    yg lomba blog pengumumane menyusul

Dadine untuk Acara Pameran di CANCEL, sementara untuk lomba blog masih dilanjut waktu dan tempat akan diberitahukan lebih lanjut Es Teh

Aku pribadi ngucapna matur suwun nemen kiye go kanca2 member TCC seng wes melu urun rembug masalah pameran kiye mungkin mengko diganti neng kesempatan berikute dewek bisa tampil gawe stan tcc go ngenalna tcc marng wong2 tahu aci Es Teh

Update :
kiye surat resmine



RE: putusan pinal masalah pameran harlah kota tegal - iqbal - 08-04-2011

kesetunggal wa ...
Xixi

berarti ora sida um?
lah ues di semangati ka yah Kejem ah..


RE: putusan pinal masalah pameran harlah kota tegal - Elank - 08-04-2011

sabar um cupu Josss perjalanan masih panjang :semangat:


RE: putusan pinal masalah pameran harlah kota tegal - asad-yy - 08-04-2011

Yawislah sabar bae,.. Semangad semangad
Merdeka Merdeka


RE: putusan pinal masalah pameran harlah kota tegal - OmSani - 08-04-2011

pameran dewek bae....
hehehehe


RE: putusan pinal masalah pameran harlah kota tegal - Dwi Murdiartono - 08-04-2011

iya kuweh,ide ne om sani Josss
piben ngger dewek gawe pameran khusus TCC? Es Teh


RE: putusan pinal masalah pameran harlah kota tegal - Elank - 08-04-2011

angel dong pameran dwek Ngikik tempat lan publikasine Ngikik danane kayong bisa tekor kas TCC Ora Olih

fokus kumpul2 bae disit mengko dari kumpul kuwe mbok bisa merumus sing bermanfaat Josss


RE: putusan pinal masalah pameran harlah kota tegal - ibnu19 - 08-04-2011

ambil hikmahnya
kita bisa fokus ke JJS guci Josss





RE: putusan pinal masalah pameran harlah kota tegal - ayiep_wawan - 08-04-2011

Untuk tegal yang lbh baik Josss
sg penting wis katon bahwa penghuni2 TCC pada duwe semangat go majukna tegal... Mbokan ngko ana event liyane oh Josss


RE: putusan pinal masalah pameran harlah kota tegal - iqbal - 08-04-2011

misale pada fokus deneng sing ndaptar esih setitik yah Ngikik