Forume Wong Tegal lan Sekitare
(TAKON)Tarian Khas Daerah Tegal - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Pelajaran Sekolah (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=214)
+--- Thread: (TAKON)Tarian Khas Daerah Tegal (/showthread.php?tid=7927)

Pages: 1 2 3


(TAKON)Tarian Khas Daerah Tegal - tahuaci - 11-04-2011

nyong ana tugas gawe artikel kesenian tari ska daerahe nyong keh,,..

ana sing duwe referensi apa ora???? tarian khas daerah tegal apa???


tulung nemen yakkkkk Es Teh


RE: (TAKON)Tarian Khas Daerah Tegal - Guest - 11-04-2011

sintren jon.. sing nggo kacamata kae Juragane


RE: (TAKON)Tarian Khas Daerah Tegal - ayiep_wawan - 11-04-2011

Arane aku lali , bale bale apa balo balo yah? Ngukuri batuk


RE: (TAKON)Tarian Khas Daerah Tegal - Guest - 11-04-2011

balo balo tah pada baene terbangan oh.. dudu tarian belih? cmiiw


RE: (TAKON)Tarian Khas Daerah Tegal - Elank - 11-04-2011

kae um.. apa kweh ya sing mistis2 kuwe sing prawan di delah neng kurungan ayam Katisen


RE: (TAKON)Tarian Khas Daerah Tegal - tahuaci - 11-04-2011

Quote:kae um.. apa kweh ya sing mistis2 kuwe sing prawan di delah neng kurungan ayam Katisen
kwe arane tari sintren

Quote:sintren jon.. sing nggo kacamata kae :juragane:
sintren asli pekalongan um

Quote:balo balo tah pada baene terbangan oh.. dudu tarian belih? cmiiw
Quote:Arane aku lali , bale bale apa balo balo yah? :ngukuri batuk:
balo-balo sing kaya apa??? nyong searching neng um google laka sing menerangkan detail kiye Bingung Kyeh


RE: (TAKON)Tarian Khas Daerah Tegal - ayiep_wawan - 11-04-2011

Aku terakhir weruh pas IKBT ng TMII, takon um ibnu mesti ngerti Josss


RE: (TAKON)Tarian Khas Daerah Tegal - cahcupu - 11-04-2011

tari endel karo balo balo


RE: (TAKON)Tarian Khas Daerah Tegal - Elank - 11-04-2011

ohya topeng endel Josss


RE: (TAKON)Tarian Khas Daerah Tegal - Guest - 11-04-2011

monggo diwaca disit ning http://id.wikipedia.org/wiki/Kota_Tegal