Forume Wong Tegal lan Sekitare
nggooppii mene kyehh - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Perkenalan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: nggooppii mene kyehh (/showthread.php?tid=7930)

Pages: 1 2


nggooppii mene kyehh - Reiden AbN - 11-04-2011

sedulur-sedulur wes pada ngopi durung??
nyonge pan kenalan kehh
nama : yudi
umur : tdk terdefinisi
jk : lelaki perjaka ting ting
asal : kalkul
domisili : bledhoz
pekerjaan : adol gelang
alasan gabung : soale nyong wong tegal
hobby : mancing, layangan, nguras kali, manjat leneng, nyolong widaran

wassalamm...
Medang


RE: nggooppii mene kyehh - top_x - 11-04-2011

welkam ng TCC um yudi Es Teh


RE: nggooppii mene kyehh - ayiep_wawan - 11-04-2011

Sugeng gabung ng TCC, bagi2 ilmune yak Mendem


RE: nggooppii mene kyehh - Elank - 11-04-2011

SUGENG RAWUH NENG TCC Es Teh
FORUM NGGO NDOPOK WONG TEGAL LAN SEKITARE
SEMOGA BISA BERMANFAAT
AJA SUNGKAN POSTING SING MANFAAT Josss

BEST REGARD,

ELANK PISS

Tulung di like ya ampunnnnnn
> http://www.facebook.com/stanbook <

monggo ditonton dagangane nyong Es Teh (Click to View)



RE: nggooppii mene kyehh - kang gudel - 11-04-2011

sugeng rawuh um yudy


RE: nggooppii mene kyehh - Guest - 12-04-2011

bledhiz sih endi? Mikir


RE: nggooppii mene kyehh - Man Sukrad - 12-04-2011

mbang endine jembatan bledo wa!?


RE: nggooppii mene kyehh - Reiden AbN - 12-04-2011

ngisorree jemmbaatann kyeehh...qeqeqe


RE: nggooppii mene kyehh - masindra - 12-04-2011

Kiye perkenalane ngopi deke sapa yah..

kayane wong bledoz juga keh...

hobine nyolong widaran.. apane aji?


RE: nggooppii mene kyehh - ibnu19 - 12-04-2011

met gabung nang kene wa Josss