Forume Wong Tegal lan Sekitare
[DODOL] : Alarm Kebocoran Gas LPG - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Bisnis (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=161)
+---- Forum: Jual Beli (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=11)
+----- Forum: Jual (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=19)
+----- Thread: [DODOL] : Alarm Kebocoran Gas LPG (/showthread.php?tid=8078)



[DODOL] : Alarm Kebocoran Gas LPG - dwistroi.com - 23-04-2011

Alarm kebocoran gas elpiji

Kondisi Barang : Anyar
Regane : Rp. 150.000
Lokasi Seller : Brebes, Tegal lan sekitare

Kontake = Dwi Yanto
HP = 0888 0257 4364

DEMI KESELAMATAN

[Image: lindungi.png]

[Image: pesan.png]

SPESIFIKASI ALAT
spesifikasi alat (Click to View)
Spesifikasi Tambahan :

* Tegangan 220V AC.
* Ambang batas gas ELPIJI : 10% (+/-5%) LEL.
* Suhu kerja : -10 s/d 50 derajat celcius.
* Kelembaban kerja : < 95% RH.
* Bisa mendeteksi ELPIJI, Gas Negara, dan Gas Alam.

DIGOLET AGEN NGGO NANG TEGAL


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Signature enyong :
Quote:



RE: [DODOL] : Alarm Kebocoran Gas LPG - andri_1801 - 23-04-2011

Kiye cara kerjane piben um? kudune dipasang nang cedek tabung gas-e pa pibe? apa dalah nang ruangane baen ngko isa ndetek aning gas bocor?


RE: [DODOL] : Alarm Kebocoran Gas LPG - dwistroi.com - 23-04-2011


CARA PENGOPERASIAN :

1. Hubungkan alarm karo listrik 220V.
2. LED Indikator warna ijo pan murub lab leb 2-3 menit, sdurunge alarm aktif.
3. Yen LED Indikator warna ijo wis murub kue artine alarm wis aktif.
4. pas kedeteksi ane kebocoran gas, LED Indikator warna abang murub lab leb karo alarm moni “beep….beep”.
5. Alarm bakal mandeg moni karo balik manik kerja normal sawise konsenstrasi gas LPG nang ndisore ambang batas.


Catatan : Sekedar informasi, gas elpiji kue gas sing luwih abot ketimbang udara.

CARA PASANG :

1. Pilih posisi instalasi singtepat kurang luwih duwur 0.3m - 1m sing plester karo radius sing sumber gas < 1.5 meter.
2. Gantungkan alarm ning tembok nganggo paku.
3. Hindari instalasi sing terlalu perek karo lobang angin, kipas angin, lawang, jendela, sumber kebul, lenga.

Tindakan Darurat :

Alarm moni yen intensitas gas LPG sing kedeteksi ngluwihi ambang batas.
kie langkah-langkah sing kudu dilakukan :

1. Pateni katup regulator sing nang tabung LPG.
2. Buka jendela karo eben bae udara pada mlebu
3. Pateni sumber-sumber geni.
4. adohi ngaggo alat-alat listrik termasuk ngurubna lampu.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Signature enyong :
Quote:



RE: [DODOL] : Alarm Kebocoran Gas LPG - andri_1801 - 23-04-2011

um dwi, aning mbalesi anyar persis nggo nduwure ora usah diquote. he,,he,,.
berarti kudune posisi dapur sing ketutup ya? aning nang umah dapure nang tempat terbuka kaya kae berarti angel dipasang, mesti gase ngalor ngidul kena angin, ra sempet dideteksi.


RE: [DODOL] : Alarm Kebocoran Gas LPG - dwistroi.com - 23-04-2011

PISS soir kang, maksude tak quote pendah nyambung gitu ..
kampura ya kang...

iya kang, kue maksude pendah kerja sensore Jos.
yen angine bal bul dalam artian dapur terbuka kue tah malah InsyaALLah aman kang, soale kang udara muter terus dadi misal ana gas bocor ya bisa langsung metu.. sing penting kue miki siji... pas bocor aja nganti ana cipretan geni cilikan mbuhapa... sip...


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Signature enyong :
Quote:



Alarm Kebocoran Gas LPG - dwistroi.com - 24-04-2011

Medang karo tahu aci ndisit yuh kyeh ...


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Signature enyong :
Quote:



dikerek - dwistroi.com - 30-05-2011

ngerek ngerek ngerek
di kerek maning.....


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Signature enyong :
Quote:



RE: [DODOL] : Alarm Kebocoran Gas LPG - tersisa - 30-05-2011

meyakinkan ora liye???
MikirMbayangna


RE: [DODOL] : Alarm Kebocoran Gas LPG - dwistroi.com - 04-07-2011

meyakinkan kang..
sensor moni yen pas ndeteksi anane gas sing bocor... Es Teh[/code]