Forume Wong Tegal lan Sekitare
Lawakan Shout Box - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Lawakan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Thread: Lawakan Shout Box (/showthread.php?tid=8446)

Pages: 1 2


Lawakan Shout Box - ImaniMbe007 - 26-05-2011

keh sedulur TCC Salam sayang ana sing nyadar ora karo gambar kye? Ngikik
Maape yen ora lucu, biasane nyong ngejayus wa Ngikik maning


RE: Lawakan Shout Box - animcuwiru - 26-05-2011

Jarak antara id google karo waktune keambanen um Ngikik maning
id.ne aku kedawan nean Xixi


RE: Lawakan Shout Box - ImaniMbe007 - 26-05-2011

yah laka sing pendek sih Ngikik
sing penting wis usaha ngedit Xixi
aja dibuka ooooh gak Seru! Palu2nan


RE: Lawakan Shout Box - ibnu19 - 26-05-2011

google daning warna ireng???
ora abang mbuapa????


RE: Lawakan Shout Box - Elank - 26-05-2011

google ungu woh Guling-Guling kan donatur


RE: Lawakan Shout Box - dhesy_didoonk - 26-05-2011

googlee pink oo harusee.. sudah dibongkarr melu Guling-Guling


RE: Lawakan Shout Box - ayiep_wawan - 26-05-2011

Sg njawab google tp dweke post nduwure "sg pgn manjung surga hentaicuwiru tok" ora nyambung Weee


RE: Lawakan Shout Box - Barrezta - 26-05-2011

tek deleng kuwe sing diganti google mesti animwucuru Hmm


RE: Lawakan Shout Box - asad-yy - 26-05-2011

Sing kata2ne be wz katon asline um anim... Weee


RE: Lawakan Shout Box - iqbal - 26-05-2011

iya bener kueh ....

jarak karo (-) be pas karo hentaicuwiru ka ... Ngikik

kurang cerdas geh nutupine Ngikik maning