Forume Wong Tegal lan Sekitare
[VIDEO] Ngakak Compilation - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Lawakan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Thread: [VIDEO] Ngakak Compilation (/showthread.php?tid=8486)



[VIDEO] Ngakak Compilation - Elank - 29-05-2011


monggo ditonton dagangane nyong Es Teh (Click to View)



RE: [VIDEO] Ngakak Compilation - kuncen_server - 29-05-2011

Tak tambahi,arane mbokan lucu juga
tha tha tha tha,,,heeee,,

http://www.youtube.com/watch?v=XhgU1g7UPdI

Es TehEs TehEs Teh



RE: [VIDEO] Ngakak Compilation - ayiep_wawan - 29-05-2011

Kwe sg ng um kuncen wis pernah dipost ng kene Mendem


RE: [VIDEO] Ngakak Compilation - kuncen_server - 29-05-2011

Aderrr,,,
yaw wis ora kontrol ndisit mau
:suwun:


RE: [VIDEO] Ngakak Compilation - auzhee - 30-05-2011

ahh laka sing lucu Ngikik maning