Forume Wong Tegal lan Sekitare
Hat Ning ah - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Curhat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Thread: Hat Ning ah (/showthread.php?tid=866)

Pages: 1 2


Hat Ning ah - She_chengir - 15-03-2010

Cah lanang sing sering cerita MANTANE

ana cah wadon ribut karo taroke gara2ne cah lanang kue sokan cerita mantane. cah lanang kue ari jalan seringe cerita mantane. pertamane sich cah wadone biasa bae mboka cah lanange pengen cerita. cah wadone ngeruokna tok oh. padahal ya neng atine ngundel. pas malam minggu lanange ngomong " emang cinta pertama ora bisa di lupakna " neg kono cah wadone sewot nemen sampe nangis. sampe ngomong " ari esih seneng manau balikan maning." Padahal matanne kue wis nikah karo nduwe anak tapi esih bae diceritakna. mantanne nikah be takdung disit karo wong liya.

Ari cah lanang kue suka di putus pa ora ? diputus ora gelem sampe sujud na pa maring cah wadon kue, janjine sih ra bakal cerita2 maning mant ?. cah wadone bingung?.


RE: Hat Ning ah - Pro_T_Lon - 15-03-2010

kayong pengalaman pribadi keh ngir.... Ngikik hayo keyh..... kamu ketauan... Ngikik Guling-Guling:Ngakak:
dong jare enyonk sih dimein kesempatan,,, dong wis janji, cah lanang y kudu terima konsekuensi ne... dimein kesmptn bae maning.. dong tetep kyk kuwe, LemCengir bae... Lempar, cari sing luwih nyengir Guling-GulingGuling-Guling


RE: Hat Ning ah - laksonoadi - 15-03-2010

butuh proses kuweh...
kaya koreng sing durung garing....

ari wis garing ngletek,,,
ya wis...
muga2 baen bekase ora ngaton maning...

kuwe ibarate nok...


RE: Hat Ning ah - She_chengir - 15-03-2010

Semoga cah lanange cepet tobatGuling-GulingGuling-GulingGuling-Guling


RE: Hat Ning ah - Pro_T_Lon - 15-03-2010

melu dongakna wiz.... lanang kyk kuwe tah mung pengen gwe wadone jeles.... istilahe ora gelem nerima wadon anyar apa anane... hehhe.. esih kelingan masa lalune..


RE: Hat Ning ah - JedoL - 16-03-2010

brati ngger kaya kuwe asline esih seneng,,tapi apa daya tangan tak sampai...
ywes o0o,,kari2 lanang e bae,,pan niat apa o0ra,,,
ngger niat ya kudu emang konsekwen,,,

ibarat bisa koreng ahh,,,Guling-Guling


RE: Hat Ning ah - laksonoadi - 16-03-2010

(16-03-2010, 11:35 AM)JedoL Wrote: brati ngger kaya kuwe asline esih seneng,,tapi apa daya tangan tak sampai...
ywes o0o,,kari2 lanang e bae,,pan niat apa o0ra,,,
ngger niat ya kudu emang konsekwen,,,

ibarat bisa koreng ahh,,,Guling-Guling

iya kari2 ne sing wadon saiki gelem nyalepi apa ora,,
endah bekase ilang...

tapi ya ora bakal klalen...
mesti ana kalimat,,
nyong tau oleh koreng neng kene,,,

walopun bekase wis laka...

iya beleh???


RE: Hat Ning ah - JedoL - 16-03-2010

wooghh,,,sip juga sihh,,,
tapi ngger dipikir emang bner..


RE: Hat Ning ah - denbaguz - 16-03-2010

sing arane mantan ya bagian dr masa lalune dwek.....
pernah kita cinta dn mncintai kita....yah wajr yen tesih kemutan....
cuma slahe kwe diomong2na neng cwene sing saiki....
dongen ya njaga prasaan...yen tesih ana rasa kangen ya dipendem bae ng ati...ora sah domong2na ngarepe taroke sing saiki.
njalani bae sing saiki... "truslah berjalan kedepan,tp jgn lupa sesekali menoleh ke blkg...krn siapa tau ada pljrn yg bs kita petik dr ms lalu kita"
Es Teh


RE: Hat Ning ah - She_chengir - 16-03-2010

mulane yen dadi wong lanang aja sokan ngomongi matane meski anamelasi taroke...meski jarene, wong lanang kue CLBK kabeh. ( ###MAAF KENA SENSOR### ) Guling-GulingGuling-GulingGuling-Guling



note: mf mbak tak edit,tulung golet kata sing luwih pantes.
masdudu