Forume Wong Tegal lan Sekitare
Bus sing Trayek jurusane paling adoh - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Lawakan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Thread: Bus sing Trayek jurusane paling adoh (/showthread.php?tid=8719)

Pages: 1 2


Bus sing Trayek jurusane paling adoh - kaiross zone - 28-06-2011

kyeh,, ana sing ngerti ora..
bus apa sing Trayek Jurusane paling adoh se Dunia ??

jebulnya ana ning Indonesia,,
kyeh deleng gambare..




RE: Bus sing Trayek jurusane paling adoh - auzhee - 28-06-2011

wingi aku weruh TEGAL - BALI
ternyata ana sing luwih adoh yaa Ngikik maning


RE: Bus sing Trayek jurusane paling adoh - ayiep_wawan - 28-06-2011

PARIS itu PAgongan RomantIS ea kak? Mendem


RE: Bus sing Trayek jurusane paling adoh - Elank - 28-06-2011

parangtritis :ngikiK:

sing paling adoh esih sing maring medan lah Ngikik maning bisa 3 dina sih pimen Guling-Guling


RE: Bus sing Trayek jurusane paling adoh - animcuwiru - 28-06-2011

bis sing paling adoh jare aku sing tulisane lintas sumatra awit jawa nganti sumatra Gedeg-gedeg


RE: Bus sing Trayek jurusane paling adoh - ibnu19 - 28-06-2011

paris kuwe pasti singkatan daerah nang sumatra keh Ngikik


RE: Bus sing Trayek jurusane paling adoh - wadukepor - 28-06-2011

kiye olih moto nang nggiwangan apa jombor yak Ngikik maning
paris kuwe Parangtritis jon,

ana ana bhae Guling-Guling


RE: Bus sing Trayek jurusane paling adoh - Elank - 28-06-2011

kiye terminal giwangan um... jombor ora segede kuwe Ngikik maning


RE: Bus sing Trayek jurusane paling adoh - ibnu19 - 29-06-2011

tp bis e ALS
antar lintas sumatra
tp pelate AD Ngukuri batuk
soto talang kyeh Weee


RE: Bus sing Trayek jurusane paling adoh - Elank - 29-06-2011

A L S
Antar Lintas Samudera Guling-Guling